Kisújszállás, Külterület

Eladó erdő
Telekterület 6 590 m²
Ár 4,25 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 532 ···
Tóth Gabriella
Üzenetet küldök

Eladó erdő

Tartsa a bank helyett a pénzét ingatlanban , amely jelenleg a legjobb befektetés ! Erdőt kedvelő befektetők figyelmébe ajánlom Jász- Nagykun-Szolnok megyében a Kisújszállást a 4-es főút Karcag felőli elkerülőútról ágazó bekötőút és a Kakat-ér mellett lévő 2 db , viszont helyrajzi szám szerint több ám egybefüggő területből álló összesen 14 Ha erdő és gyep eladó elsősorban együtt , másodsorban külön. Kisújszállás központjától kb. 3-4 km-re fekszenek a területek. Külön-külön : 6.59 Ha erdő , melynek egy része egykor marhalegelő volt , ezért jelenleg nem fásítható , viszont 5.32 Ha támogatott erdő összesen 72,58 AK értékben . A másik terület 7,39 Ha erdő összesen 76,37 AK értékben . A 2 terület egy óriási halastavat fog közre , amely következtében vízzel megfelelően ellátott . Ezen kívül mindkét terület a Kakat-érrel is határos , valamint a 7.39 Ha-os területben egyéb kis csatorna is keresztül folyik. A területek 2005 -ben lettek telepítve az 5.31 Ha-os erdőben túlnyomórészt kocsányos tölgy , elenyésző részben magas kőris , mezei szil , szürke nyár lett telepítve , míg a 7.39 Ha os területben szintén nagyrészt kocsányos tölgy , mezei juhar és mezei szil fajták vannak. A területeket a telepítés óta pedánsan erdész felügyeli. Gyérítésre egyenlőre még nem került sor.
Mindkét területre a Nemzeti Vidékfejlesztési Terv alapján mezőgazdasági területek erdősítésére járó támogatás igényelhető , amely jelen határozat alapján 2026-ig jár !!
A gyérítésre egyéb támogatás vehető igénybe illetve költséghatékony megoldást tudunk ajánlani !

Ir.ár külön : 6.59 Ha : 4,25 M FT A nagyobb terület már elkelt !!
Ezt figyelembe véve különösen jó befektetés !

Amennyiben felkeltette az ajánlatom a figyelmét , érdeklődjön a - es telefonszámon !

A fotón a sárga vonallal határolt területek képezik eladás tárgyát , a pirossal határolt terület a halastó , amelyet közrefognak az erdők !

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Tóth Gabriella
A referens összes hirdetése
06 70 532 ···
NAMASTE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?