Kistelek, Csongrád megye

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 200 m²
Min. bérelhető 200 m²
Ár havonta 200 000 Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 383 ···

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet földszint
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Bútorozott nincs megadva
Min. bérleti idő nincs megadva
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 200 m²
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Szegedtől az M5-ös autópályán haladva Budapest felé kb. 20 perc távolságra, Kisteleken, közel az M5-ös autópályához, aszfalt úton megközelíthető, ipari övezetben kiadó a fotókon látható, új állapotú, saját, 50kW teljesítményű napelem rendszerrel rendelkező, ezáltal szinte rezsimentes, 1707 m2 hasznos alapterületű épület egyben és részenként is 12850 m2-es telken.
Minimum kiadó terület 200 m2, amely esetben a bérleti díj 1.000,- Ft/m2/hó + rezsi, a teljes ingatlan bérbevétele esetén 700,- Ft/m2/hó, mely díj az Áfát nem tartalmazza.

Az elrendezése:
-A földszintjén, összesen 1015 m2 alapterületen került kialakításra a 632,5 m2 gyártó és raktárterület, irodák, szociális blokkok, öltözők, teakonyha.
-Az emeleti részen összesen 693 m2 alapterületen irodák, tárgyaló, szerver és elektronikai központ, teakonyha, mosdók és 338 m2 üzemi tér található.
Részletes, méretezett alaprajzokat e-mailben tudok továbbítani.
Az épület 2016-ban épült, részben kétszintes kivitelben tégla falazattal, részben egy egyszintes, könnyűszerkezetes építési móddal, nagy belmagassággal. Az épület hátrafelé igény esetén, megfelelő, hosszú távú bérleti szerződés aláírása mellett bővíthető, átalakítható.
A teljesen körbekerített, elektromos toló kapuval bejárható területén a parkolásra és telephelyi közlekedésre kb. 1200 m2 nagyságú terület lett térburkolattal kirakva, amelyhez külső térvilágítás is adott. A hátsó raktárhoz a nagyméretű szekcionált kapu mellett egy kamiondokkoló is létesült, megkönnyítve a ki és berakodást.
Az épület fel van szerelve külső és belső vagonvédelmi berendezésekkel, riasztóval, tűzjelzővel, mozgásérzékelőkkel, kamerákkal. A világítást az álmennyezetbe épített ledes világítótestek szolgáltatják, az irodákban split vagy álmennyezetbe süllyesztett klímák találhatók. A vízellátás vezetések hálózaton keresztül érkezik, de fúrt kút is van az ingatlanon, a szennyvíz tárolása zárt rendszerű ülepítővel megoldott. Az áramellátás céljára a napelem rendszer mellett az ingatlan előtt egy trafó is adott, jelenleg 3*100 Amper érhető el az ingatlanon belül, amely gyakorlatilag azonnal költözhető állapotú.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Benke József
A referens összes hirdetése
06 30 383 ···
LIMIT INGATLANIRODA Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?