Bezárás

Kismaros, Pest megye

Eladó családi ház
Alapterület 240 m²
Telekterület 4 630 m²
Szobák száma 6
406 710 € 144 millió Ft
  • Térkép
Flick Zsuzsa
06 30 735 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés megújuló energia
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
KISMAROSI ÖKO CSALÁDI BIRTOK

Tisztán természetes anyagokból épült, nettó 240 nm-es, panorámás, öko-családi ház, kemencés nyári konyhával, borospincével és szőlőlugassal körülvett terasszal, 4630 m2-es gazdálkodásra is alkalmas telken 144 M FT-ért eladó.

Az ingatlan Kismaros egyik legszebb részén, a „kismarosi Rózsadombon" fekszik, csendes, de járművel és gyalogosan is jól megközelíthető helyen.
A házból a Szentendrei-szigetcsúcsot, a Duna vonalát láthatjuk és a Visegrádi-hegység panorámájában gyönyörködhetünk.

Az egyedi hangulatú, fatüzelésű tűzhellyel is ellátott, lakókonyhás, 7 szobás, Reischl Gábor tervei szerint készült házban a részletekből is a természet köszön vissza.A szintetikus anyagoktól mentes, önálló (autonóm: közművektől mentes) működésre is átalakítható épületben az otthon melegének érzése veszi körül.


A belső tereket különleges minőségű burkolatok és gerendafödémek jellemzik. A vörösfenyő gerendázatot szabadon hagyva sikerült falusias és egyben modern hangulatot varázsolni, a tágas nagy légterű helyiségekben kényelmes és békés környezetet teremtve.

A kültéri faszerkezetek gondosan kiválogatott időjárásálló vörösfenyőből, a lépcsőlapok különlegességnek számító almafából, a kőműves falszerkezetek válogatott címeres téglából készültek, az épület falazata vályogból épült.

Az emeleti részre parafapadló került a nagyobb komfortérzet érdekében, a vendég- és zeneszoba speciális akusztikai famennyezetet kapott a visszhangmentes zenei élmény biztosítására.

A különleges hangulatú,hatalmas nyári konyhában a búbos kemence és a nyitott terek biztosítják a természet közeli pihenést. A baráti beszélgetésekhez a bort a saját boltíves borospincéből szolgálhatjuk fel, melynek lejárata is ebből a térből érhető el.

A gondos tervezés eredményeként a fedett tér folyamatos, természetes szellőzéssel rendelkezik, így a hőmérséklet még a legforróbb nyári napokon is kellemesen hűvös.

A legalsó szinten egy külön lakrész található, mely jelenleg hobby szobaként szolgál és egy finn szaunával, valamint élményzuhannyal egészül ki.

Az ingatlan tervezésekor az energiahatékonyság mellett a természeti környezethez való alkalmazkodás kiemelt szempont volt, így a napelemes ellátottság és az elektromos gépjármű garázsban való töltése is kialakításra került.

A hatalmas kertben gazdag veteményes és gyümölcsfák sora egyaránt megtalálható, melyek öntözése ciszternából megoldott.

A telken található fúrt kút biztosítja a ház lakóinak vízszükségletét.

További részletes leírás és fotók:

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 735 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?