Kismaros, Lejtő utca 12.

Eladó lakóövezeti telek
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Telekterület
509 m²
Azonosító: 32444708
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
van
Víz
van
Gáz
telken belül
Csatorna
nincs

Leírás

Eladó a Dunakanyar egyik legszebb részén, Börzsönyligeten a Lejtő utcában, természetközeli, csendes helyen található LKE-4-s besorolású kertvárosias lakóövezetben elhelyezkedő ingatlan. Beépíthetősége 30%, ami akár két szintes családi ház építésére is alkalmas.

Az ingatlan megközelítése a Szokolyai útról lekanyarodva történik, végig aszfaltozott úton. A telekre kényelmesen kialakítható a gépjárművek számára behajtó. A telek adottságai kiválóak. A területrendezés elkészült, így a ház egy teljesen sík területre építhető. Az össz. területe akár a 180 m2-t is elérheti. A telken gyönyörű ősfa található, valamint kisebb fák és cserjék. Az ingatlanról kilátás nyílik a szemközti dombokra. A szomszéd telkek alacsonyabb fekvésüknek köszönhetően nem zavarják a kilátást. A telken sűrűn megfordulnak a környező erdőkben élő vadak is. Az ingatlanra be van vezetve a víz, ehhez rendelkezésre áll egy vízóra akna, valamint a villany, amely a telken felállított segédoszlopra érkezik, és 3X16A megtalálható rajta. Gázcsonk is az udvarban helyezkedik el. Zárt szennyvíztároló kialakítására a telek alsó részén van lehetőség. Heti kommunális és szelektív szemétszállítás működik a településen. Az ingatlan méretéből adódóan könnyen rendben tartható, így új tulajdonosának lesz ideje gyönyörködni a táj szépségeiben.

Kismaros központja autóval pár perc alatt megközelíthető. Budapest az M2-es autóúton 30 perc alatt elérhető. Buszmegálló a Szokolyai úton 5 perc sétával elérhető. BP-Vác-Szob vasútvonal, állomás a falu központjában, egész nap sűrű menetrenddel. A Nyugati pályaudvar vonattal, 45 perc alatt elérhető.
A településen orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, estig nyitva tartó jól felszerelt élelmiszerbolt, bölcsőde, óvoda, iskola megtalálható.
A környéken rengeteg kirándulási lehetőség van. Királyréti kisvasút, bringaring, kilátók, Dunapart, hangulatos és jó éttermek a faluban és a szomszéd településeken is.
Ajánlom a világ zajától elvonulni vágyó pároknak, kisgyermekes családoknak, nyugalomra vágyó nyugdíjasoknak. Ebben a környezetben egy teljesen más minőségi életet teremthet magának az új tulajdonos.
Érdeklődjön telefonon a nap bármely szakában. Megtekintés a hét minden napján lehetséges.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély