Bezárás

Kiskunhalas, Kossuth utca

Eladó egyéb iroda
Alapterület 243 m²
Ár 79 millió Ft
  • Térkép
06 30 943 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei 4
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített igen
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület - ingyenes
Bács-Kiskun megye Kiskunhalas központi, frekventált részén, a város főutcáján irodaház (hosszú távú bérlőkkel) eladó.
Az alagsorral, földszinttel és első emelettel rendelkező, 243 m2-es ingatlanban irodák, kiszolgáló, közlekedő és szociális helyiségek kerültek kialakításra.
A rendszeresen karbantartott, jó állapotú ingatlan földszinti, kiszolgáló része 2018-ban, az első emeleti irodai része 2019-ben és a közelmúltban, teljes felújításon esett át.
A felújítás során korszerűsítették a nyílászárókat, a fűtés és hűtésrendszert, a világítástechnikát és a burkolatokat. Az ingatlan fűtéséről két korszerű gázkazán, hűtéséről klímák gondoskodnak.
Az épület védelmét kamera és riasztórendszer, füst és tűzjelzőrendszer és az egykoron az épületben működő és hátrahagyott, de üzemképes banki biztonsági rendszer (fémredőny, széf) biztosítja.
Az ingatlan műszaki állapota korának és a karbantartásának megfelelően jó, gépészeti és szigetelési korszerűsítésének köszönhetően az alacsony rezsiköltsége miatt gazdaságosan üzemeltethető.
Az ingatlan megvásárlása befektetésre ajánlott, ugyanis a jelenlegi bérlők bérleti díjszámítása alapján, az ingatlan megvásárlási értéke 15 év alatt megtérül.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 943 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?