Kiskunfélegyháza, Zrínyi utca

Eladó üzletházban üzlethelyiség
Kiskunfélegyháza, Zrínyi utca
Alapterület
100 m²
Azonosító: 23431632
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
MemorexIngatlanCentrum
Referens összes hirdetése
MemorexIngatlanCentrum
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó üzletházban üzlethelyiség

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Emelet
földszint
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Kiskunfélegyháza belvárosában a Daru utca - Zrínyi utca kereszteződésénél a Móra szobor mögötti üzletház három Zrínyi utcai üzlethelyiségét kínálom egyben eladásra.

Az üzletházban minden üzlethelyiség folyamatosan bérbe van adva!

A majdani vásárló az ingatlan "szokásos" értéknövekedésén túl rendszeres havi jövedelemhez is hozzájut. Az értékesítés kapcsán a meglévő bérlőkkel kötött bérleti szerződéseket a tulajdonos a vevő részére szívesen átadja, cserébe alapvető elvárás részéről, hogy azokat a majdani vevő korrekt módon betartsa a bérlőkkel szemben.

A kínált ingatlan 3 db egymás mellett lévő (igény szerint összenyitható) folyamatosan bérbe adott üzlethelyiség, melyeket frissen újítottak fel. Külső homlokzatfestés 2015 -ben történt, az üzlethelyiségek és a vizesblokk részek pedig a tavalyi évben estek át teljes felújításon. E munkálatok keretében készült el két üzlethelyiség hátsó udvari kapcsolatának kialakítása is, így ezek árufeltöltése saját udvarról megközelítve immár kényelmesebben megoldható.

A három üzlethelyiség értékesítése kizárólag egyben történhet meg, üzletenként megosztva nem megvásárolható egy-egy üzlethelyiség! Minden egyes üzlethelyiség egyedi gáz-, víz- és áram mérőórákkal rendelkezik a bérlők felé történő korrekt elszámolhatóság miatt. Az üzletek mindegyike hűtő/fűtő klímával felszerelt.

A városban most megvalósult 2 milliárd forintos belvárosi felújítási project érintette az üzletház környékét is, így jelentős értéknövekedés garantáltan realizálható már igen rövid távon is!

A jelenlegi ajánlat részét nem képezi az üzletek alatti pinceszint és az azok feletti tetőtér, melyeket eladó egyenlőre nem kíván értékesíteni, azokban átalakítási project kezdődik hamarosan - természetesen (más áron) azokkal együtt is megvásárolható a kínált három üzlethelyiség.

Értékálló befektetést kínálok egy abszolút belvárosi ingatlanban, melynek értékállósága, értéknövekedése garantált, mindezen túl rendszeres havi jövedelmet is termel, ennek megfelelően kérem, komolytalan érdeklődők NE jelentkezzenek!

A megadott eladási árból képzett négyzetméterár jóval kevesebb a belvárosi (helyesebben belváros közeli) újlakás áraknál, ugyanakkor az egységek jóval kisebb kockázat mellett és magasabb bérleti díj ellenében adhatók bérbe, mint hasonló lakásoknál. A megadott árat kérjük eladási árnak tekinteni azt, nem pedig irányárnak! A mostani banki betétkamatok mellett igencsak vonzó befektetési lehetőség! A megadott igen kedvező eladási ár 10 évvel ezelőtti belvárosi üzlethelyiség áraknak felel meg, így alkulehetőséget nem tartalmaz!

Az ingatlan mutatása a bérlők nyitva tartásához igazodva kizárólag hétköznap megoldható, kizárólag előzetesen egyeztetett időpont birtokában - kérjük önálló megtekintéssel a bérlők munkáját ne zavarják!

Az ingatlan hitel- és lízingképes, természetesen számlaképes is - MOST GYAKORLATILAG KAMATMENTES HITELBŐL IS MEGVÁSÁROLHATÓ! Jó hír, hogy a kiállított számla ÁFA -mentes!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
MemorexIngatlanCentrum
Referens összes hirdetése
MemorexIngatlanCentrum
Iroda összes hirdetése