Bezárás

Kiskunfélegyháza, Bárány utca

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Telekterület 7 725 m²
44 010 € 13,65 millió Ft
  • Térkép
06 30 826 ···
Üzenetet küldök

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület

Kilátás nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna nincs
Kiskunfélegyházától Kecskemét irányában mindössze 6 km -re, azaz 4 perc autóútra, közvetlenül az E5 gyorsforgalmi út mellett az Aranyhegyi Csárdánál eladásra kínáljuk tulajdoni lap szerint "kivett benzinkút, parkoló" ingatlanunkat! Az ingatlanra átalakítási/fejlesztési tervek készülnek jelenleg, igény esetén azok is átadásra kerülhetnek - ezek kivitelezése 2017 év folyamán kezdődik.

A terület kiválóan alkalmas vállalkozás telephelyének, autókereskedésnek, egyéb vállalkozói tevékenységre.

A tervek szerint a teljes terület bekerítésre kerül, az irodaépület mögé két garázs épülne, továbbá a meglévő tető elbontását követően a teljes tetőtér is beépítésre kerülne, ezáltal kb 160 nm hasznos alapterületű épület jönne létre (elképzeléseink szerint 4 db lakófunkcióval bővített iroda), továbbá a jelenlegi fedett terület szendvicspanel oldalfalakat kap, mely által egy kb. 250 nm hasznos alapterületű műhelyépület fog létesülni.

Az ingatlan főbb jellemzői, egyéb információk:

- Terület nagysága: 7.725 nm, jelenleg bekerítetlen, de bekeríthető.

- Jelenleg egy kb. bruttó 55 nm alapterületű irodaépület, valamint egy kb. 250 nm alapterületű fedett terület áll rendelkezésre.

- Az ingatlant DÉMÁSZ vezetékszolgalmi jog terheli mindössze, egyebekben az ingatlan tehermentes, hitelképes (hitel/lízing is felvehető rá), pályázatképes és természetesen számlaképes is!

- Az épület megvásárlása után a kedves vásárlónak Nem kell plusz ÁFA összeget fizetnie a vételárban, a megadott árat tehát Nem kell az ÁFA összegével megemelni számla kiállítása esetén!!!

- Gáz és elektromos közművek rendelkezésre állnak, a vizet fúrt kút biztosítja.

- Építési övezeti besorolás: Má-3 "szórt kistelkes gazdálkodású" mezőgazdasági terület.

- Kamionos, tehergépkocsis megközelítés lehetséges, a terület kb. 50% -án térbeton található.

- Amennyiben az ingatlan nem értékesül, úgy a tervezett fejlesztések tavasszal elkezdődnek, értelemszerűen a majdani eladási ár az építkezés előre haladtával emelkedni fog.

A megadott ár mindössze kb. 1.770 Ft/nm áron számolt összeg (ez megfelel a környék üres, közmű nélküli építési telek átlagárának), a felépítményekre külön nem is számoltunk értéket! A fő cél az értékesítés, de igény esetén beszélhetünk minimum 1 éves határozott időtartamú bérletről is, a komplexum havi bérleti díja 185e/hó, kaució 500e.

A megadott telefonszámon bármikor lehet egyeztetni az ingatlan megtekintését, hétvégi mutatásnak sincs akadálya!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 826 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?