Bezárás

Kisköre, Tisza II. lakótelep 1.

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 1 434 m²
538 060 € 175 millió Ft
  • Térkép
06 20 929 ···
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Bevezetett, jelenleg is üzemelő 17 szobás 50 férőhelyes szálloda nagy étteremmel, gondnoki lakással, 175 mft-ért eladó Kiskörén!

Az Ezüst Horgony Szálloda és Étterem Kisköre központi részétől 1 km-re, a Tisza-tó partjától 300 m-re található. Szabad strand, hajókikötő, horgászati lehetőségek, sétahajózás mind a közelben 1 km-en belül. Szomszédos település, mint Abádszalók 9 km-es távolságra található. A szállodában 17 szobával 50 fő elhelyezésére van lehetőség. A városban a belföldi turizmus fellendülése várható. A Tisza tó vonzereje egyre növekszik és Kisköre városa is igyekszik felzárkózni a régió többi, idegenforgalomban előrébb járó település mellé. Ehhez 2019-2020 években 1,7 mrd forintban már elnyert városi projektek járulnak hozzá. A kormány 2017 decemberében 241 mft-ot különített el a kiskörei víztározó mellé építendő rafting pálya terveinek előkészítésére. A rafting pálya megnyitását a kormány 2021 szezonkezdésre teszi. Magyarország második legnagyobb tava, jelentős vízi, kerékpáros, hajós, gyalogos turista útvonalakkal, horgászparadicsom.

Ami külön kiemelendő, hogy Magyarország egyetlen tava, amelyen engedélyezve van a különböző motoros vízi eszközök használata és egyben szabad kijárás van az arra engedéllyel rendelkezőknek a Tiszára.

Az étterem a kiszolgáló helyiségekkel együtt 372 nm, minden engedéllyel rendelkezik. Egy 250 főt befogadó rendezvény sátort is ki tud szolgálni,( a rendezvény sátor jelenleg felújítás alatt).

További jellemzők:
-5 545 nm-es telken fekszik, terület bővítési lehetőséggel, az ingatlan- hasznos alapterülete 1 434 nm. A szállodában minden szoba fürdőszobás, fitnesz részleg, finn szauna, grill terasz, kemence áll a vendégeink rendelkezésére. A gépjárművel érkezők a belső udvari parkolót vehetik igénybe.
Van egy 350 nm-es rendezvény sátrunk és egy 60 m3-es kültéri fürdő medencénk (mindkettő felújítás alatt)

Az ár tartalmazza a teljes berendezést. Az általunk eladásra kínált szálloda és étterem már csak egy hozzáértő új tulajdonosra és csapatára vár!

2017.11.05-én jelent meg a ,, Kisfaludy Szálláshely fejlesztési Konstrukció - Panziók Fejlesztés pályázati program, mely lehetősége nyújt egyéb pénzügyi forrás pályázására.

További pályázati és hitel lehetőségek is elérhetők.

Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 929 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?