Bezárás

Kisköre, Heves megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 470 m²
Ár 69 millió Ft
  • Térkép
Gégény Gyula
06 20 999 ···
Gégény Füzes KFT
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Kisköre belvárosában üzlet komplexum 20 fő szállás lehetőséggel eladó!


Az ingatlan kettő különálló főépületből áll, ami jelenleg részben üzlet helységekként működik bérlet formában, amely akár átvehető a házzal együtt.
A ház 2004-ben épült , az egyik házrész( nagyobbik) alsó szintjén jelenleg orvosi rendelő hozzátartozó váróteremmel , wc-kel ellátott, ugyanitt található a konditerem, a szolárium szoba, szaunák( infra,sima) továbbá a 7x4-es fürdőmedence és a jakuzzi is, ezen kívül öltözők és zuhanyzók.
Az épület hátánál, igényesen kialakított , fedett bográcsoló, grillező biztosítja szállóvendégek kényelmét, a gyerekeknek pedig kialakított játszóház.
A felső szinten 1 négy személyes apartman (fürdő, nappali,konyha), 2 db 4 személyes szoba ( közös konyha és légkondi).
A második hát földszintjén, az utcafront felől, kettő üzlet jelenleg bérbe van kiadva, a felső szinten pedig 4 szoba ( 2db két ágyas, 2db egy ágyas) zuhanyzóval és közös konyhával, társalgóval.
Az udvaron a parkolási lehetőség 7-8 autónak ad helyet.

Kiváló befektetés lehet az ingatlan a Kisköre adottságait figyelembe véve, ugyanis mind a vízi sportok, a kerékpározás, a horgászás, és még a vadászati lehetőségek is adottak.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését az ingatlannak kapcsolatban, akár hétvégén is állunk rendelkezésükre kedves ügyfeleinknek, előre egyeztetett időpont szerint!
Köszönjük, hogy megtekintette hirdetésünket!Kapcsolat a hirdetővel

06 20 999 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?