Kisköre, Heves megye

Eladó udvarban
Kisköre, Heves megye
Alapterület
31 m²
Azonosító: 32380169
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó udvarban

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1981 és 2000 között
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Eladó üzlethelyiség Kisköre forgalmas, parkosított központjában

Kitűnő befektetési, üzleti lehetőség! A Tisza-tónál Kiskörén vált eladóvá egy, üzleti és idegenforgalmi szempontból is frekventált helyen található, saját udvarral, fedett terasszal rendelkező, 31 m2-es ingatlan. Az eddig szépségszalon és szolárium stúdióként működő üzlet elhelyezkedése és könnyen kiadhatósága miatt befektetésnek is tökéletes választás, de akár lakássá is alakítható/átminősíthető.

Üzlethelyiség/épület

Az önálló épület 1992-ben épült beton alapra, 165 m2-es telken, Erdért faház panelek és tégla falazattal, fa és műanyag nyílászárókkal. Felújításakor külső hőszigetelést és új cserepeslemez tetőfedést kapott. A meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik, fűtése jelenleg elektromos és hűtő/fűtő klímával felszerelt. A kémény által kandalló is beállítható.

Főbb jellemzők/helyiségek:
- 165 m2-es telek, tároló, gépkocsi beálló az épület előtt és az udvaron.
- 9 m2-es fedett terasz
- 31 m2-es első és hátsó bejárattal is rendelkező épület: előtér (2,5 m2), üzlethelyiség (15 m2), fürdőszoba/WC (3,5 m2), tea konyha (5 m2), ügyfélváró/öltöző (5 m2).
- 3 fázisú áram
- Forgalmas helyen, központban található.
- Közművek: víz, áram, csatorna/ gáz beköthető.

- Az üzlethelyiség rendelkezik egy modern, zseton automatával is felszerelt Ergoline 600 Classic fekvő szolárium géppel, műkörmös asztallal és elsősorban ezekkel együtt eladó. (Az ingatlan vételára nem tartalmazza, ezek megegyezés tárgyát képezik.) Az udvaron új mobil garázs/tároló is telepítve lett a tároló mellett, ez szintén külön megegyezés tárgya.

A tehermentes ingatlan a tulajdoni lapon üzletként szerepel, de akár kis lakássá is alakítható/átminősíthető.
Az elsősorban üzleti célú ingatlan szépségszalon és szolárium stúdióként üzemelt, de bármilyen más tevékenységre (iroda, kutyakozmetika, papírbolt) is alkalmas az épület, ezáltal kiváló befektetési lehetőség.

Környék/elhelyezkedés

Kisköre a Tisza-tó szíve, kiemelt turisztikai régió, horgász paradicsom. Az ingatlan a város forgalmas, mégis kellemes parkosított központjában található, ahol a környékbeliek szinte minden bevásárlásukat bonyolítják. Ebből adódóan akár kereskedelmi, akár szolgáltatási szempontból felülmúlhatatlan lehetőség ez az ingatlan azon vállalkozó számára, aki a városban tervezi tevékenységét. Közvetlen környezetében buszmegálló, boltok, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, étterem található.

Kedves befektetők, kedves vállalkozni vágyók! Itt a lehetőség, hogy megvalósítsa saját üzletét, ráadásul mindezt bérleti díj mentesen.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel