Bezárás

Kisgörbő, Zala megye

Eladó családi ház
Alapterület 456 m²
Telekterület 8 020 m²
Szobák száma 7
  • Térkép
Bruckner Éva
06 70 388 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés vegyes tüzelésű kazán, elektromos
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló
ELADÓ A SÜMEGI TÁJEGYSÉGHEZ TARTOZÓ, A BALATONHOZ, HÉVÍZHEZ IS KÖZELI KISGÖRBŐ KÖZSÉGBEN 8000 M2-ES, DUPLA TELKEN LÉVŐ, TÖBB HÁZBÓL ÁLLÓ, SZIMMETRIKUS ELRENDEZÉSŰ, ÉPÜLETEGYÜTTES.

A karakteresen kúria szerű, ( 120 és 140 m2 alapterületű) hangulatos épületek korszerű lakótereket foglalnak magukba. Az egyik felújított pajtaépületben ( 300 m2) ügyesen kialakított sokcélú rendezvényterem, asztalosműhely, tároló és egyéb helyiségek találhatók, akár lóállások is azonnal kialakíthatóak. A másik pajtaépület felújításra vagy bontásra érett. A két lakóház és két pajta mintegy körbeöleli a valamikori szomszédos telkekből egybenyitott esztétikus, gondozott, udvart.
Az építészeti és lakberendezési megoldások kiváló ízléssel, egyedi módon ötvözik a régi, rusztikus és a mai kényelmi igényeknek megfelelő stílusokat, elemeket.
Az épületek műszaki jellemzői:
- A házak és pajták terméskőből készültek a múlt század harmincas éveiben. Anyagukból adódóan a nyári hőségben is kellemes, hűvös klímát biztosítanak. Az egyik lakóépület cseréptetős, a másik palával fedett.
- A felújítások során 1, illetve 4 éve teljességükben megújultak a villamos- és vízvezetékek, épületgépészeti berendezések. Az egyik lakóépületet vízteres kandalló és norvég elektromos panelek, a másikat vegyes tüzelésű kazán és egy 120 éves vaskályha melegíti.
- Az ingatlan szennyvíz csatorna hálózatra bekötött. Gázvezeték az utcán, igény szerint bevezethető.
Az épületek funkcionális beosztása :
A 120 m2-es lakóház bejáratát favázas zárt veranda védi. Itt 3 egész és egy félszoba, közlekedő, két fürdőszoba és wc, tágas étkezőkonyha, kazánház van.
A nagyobb ház előreugró tornáccal várja a belépőt. Három méretes szoba, konyha, fürdő, különálló wc, közlekedő helyiségekből áll.
A korábban említett hatalmas pajtában is alakítottak ki konyhasarkot, mosdóhelyiségeket.

Pihenésre, piknikre, lagzira, kisebb fesztivál rendezésére is alkalmas ősfás, gyepes parkot öveznek az utcafronti és udvari épületek. A komplexum számtalan lehetőséget kínál a hasznosításra; rendezvény központ céljaira, esetleg több generáció, nagyobb család kényelmes, szeparált együttélésére, továbbá egyéb gazdasági , idegenforgalmi tevékenységre.

További kérdésekkel, vagy megtekintés céljából, hívjon a megadott elérhetőségen.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 388 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk