Bezárás

Kiscsősz, Veszprém megye

Eladó családi ház
Alapterület 200 m²
Telekterület 1 504 m²
Szobák száma 4 + 1 fél
Ár 9,9 millió Ft
  • Térkép
Ludvai József
06 20 935 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950-1980 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés cserépkályha, egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás utca, közterület
Veszprém megye, Kiscsősz, parasztház.
Kiscsőszön eladó egy tégla-kő falazatú parasztház. A tulajdonosok együtt kívánják értékesíteni a két lakrészt (melyeknek külön-külön kizárólagos tulajdonosai), valamint a hozzájuk tartozó 1195 m2-es közös udvart, illetve további területeket.
A teljes ingatlan együttes ára 9 900 000 Ft.
Mindkét épületrész esetében egy-egy kerti csapig lett behozva a víz, külön fogyasztásméréssel, emésztőt még ki kell alakítani, a gázcsonk a kerítésen belül van, villany minden helyiségben adott, az áramfogyasztás külön mérhető.
Az első házrész 101,4 m2 alapterületű, hozzá kapcsolódik egy 155 m2-es udvar. A meglévő két szobán kívül kialakítható legalább további kettő, valamint konyha és fürdőszoba. Ennek az épületrésznek a tetőszerkezete és héjazata teljesen új, az udvar felé egy mutatós tornácban folytatódik. Az utcafronton illetve a hátsó falon az épülethez illő osztott ablakok lettek beépítve.
A hátsó épületrész teteje még eredeti, de jó állapotú. Ez 98,6 m2-es, udvara 154 m2. Az itt is meglévő két szoba mellé könnyen kialakítható még legalább egy. Van egy korrekt fürdőszoba WC-vel és konyha, a víz vezetékezése is megvan mindkét helyiségben, a rákötés van hátra.
A teljes épületre jellemző a stabil falazat. A vakolat, illetve a legtöbb helyiségben a burkolat szorul felújításra.
Az ingatlan alkalmas lehet egy nagyobb, vagy akár 2 család részére, az udvaron lévő melléképületekkel gazdálkodás folytatására, de akár vendégház kialakítására is. Ez utóbbi annál is inkább érdekes lehet, mert a népi hagyományőrzés szervezett ápolása felfutóban van, évek óta sokakat vonz a nyaranta megrendezésre kerülő Pajtafesztivál.
A gazdálkodásban gondolkodók döntését megkönnyítheti, hogy a fentiekben említett terület további 1626 m2-rel megtoldható.
A kis faluban a nyugodt életvitel feltételei biztosítottak, de fél órán belül több környező város is elérhető.
Amennyiben érdekes lehet az ingatlan, kérem keressenek.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 935 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?