Bezárás

Kisberény, Petőfi Sándor utca

Eladó családi ház
Alapterület 95 m²
Telekterület 5 900 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
06 30 812 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (konvektor), cserépkályha
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
BIOGAZDÁLKODÓK, ÁLLATTARTÓK, TERMÉSZETIMÁDÓK FIGYELMÉBE!

Pogányvölgyben, Balatontól 17 km-re, 2003-ban átépített 95 nm-es lakóház egy csodálatos, vegyszermentes 0,5 + hektár kitűnő minőségű termőfölddel együtt eladó! A lakóház első fele eredeti régi vályog, az újabb része tégla, ebből a lakóház egyik szobája egy külön bejáratú csempézett, járólapozott terület. 2017-ben megtörtént az elektromos vezetékek cseréje, részleges felújítás zajlott, mely igény és egyéni ízlés szerint tovább folytatható. A ház idén júliusban indult külső megújítás (falazat és szigetelés) keretében kapta meg jelen formáját.

Az ingatlan 2 + 1 szobából, 1 fürdőszobából, 1 konyhából és lakótérből, 1 előszobából áll, valamint tartozik a házhoz egy 25 nm-es fedett terasz is.

A ház udvara regényes, kalandvágyó gyerekek bambuszligete, a ház és telek szomszédsága pedig egy madárcsicsergős erdőív, hamisítatlan natur hangulattal. A kertben számos gyümölcsfa, fafajta található az erdőszéllel, hosszú kökénysorral körbeölelt területen, mely adottsága révén kiválóan alkalmas egészséges, tápanyagdús növények termesztésére, méhészkedésre (akácos), de állatok természetes tartására éppúgy, mint nomád táboroztatásra.

A komplett több, mint félhektáros területet azoknak ajánlom jó szívvel, akik igazán a csendre, természetre és élettel való közelségre vágynak és az értékes földterülettel együttműködésre készek, önfenntartás irányába törekszenek.

A 200 fős kistelepülésen vegyszermentes gazdálkodás (kertészet és állattartás) működik, nyitott életmód-táborokkal, a háztól néhány 100 méterre található a honfoglalás-kori mintára megépített jurtás Gyula-völgye, Fonyód / Csisztafürdő negyed órányira. Az ingatlan közvetlen és távolabbi környezete igazi feltöltődést garantál!

Megtekintésre előre egyeztetett időpontokban van lehetőség!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 812 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk