Kisbárapáti, Somogy megye

Eladó családi ház
Kisbárapáti, Somogy megye
Alapterület
348 m²
Telekterület
6844 m²
Szobák
5
Közvetítői azonosító: COM 162703591
Azonosító: 32370688
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Meiszter Andrea
Referens összes hirdetése
LidoHome Ingatlan Irodák
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
padlófűtés
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló

Leírás

KISBÁRAPÁTIBAN, a BALATON PARTTÓL 40 km-re kínáljuk eladásra a 162703591-es azonosító számon felújított, nagy alapterülettel rendelkező szépen gondozott telken található családi házat.

A LIDO HOME BALATONBOGLÁR INGATLANIRODA által kínált KISBÁRAPÁTI CSALÁDI HÁZ jellemzői:

- Az ingatlan a Külső-Somogyi dombok között található Kisbárapátiban van. A felújított és eredeti állapotából teljesen átalakított, családi ház besorolású ingatlan kiváló otthona vagy nyaralója lehet következő tulajdonosának.

- Vidéki hangulatú hely, a ház világos árnyalatú burkolatokkal és festéssel rendelkezik. A telekről szép kilátás nyílik az erdővel borított dombokra.

- A 2006-os felújítás során a területen található 3 épület összeépítésével kialakult a jelenleg látható egybefüggő lakóház. A műszaki átalakítások mellett a villanyvezetékek és a tetőszerkezet teljes cseréje is megtörtént.

- Az épület "lépcsőzetesen" helyezkedik el az enyhén lejtős telken, az utcaszinti első lakrész mellett két további, lejebb található részből áll.

- Az első lakrész fűtése korszerű gázkazánról működő padlófűtés, a két másik lakrész radiátoros cirkófűtéssel rendelkezik. Az első részben található egy látványkandalló, a konyha jól felszerelt és gépesített. Meleg vízet a padláson található villanybojler biztosít.

- Az épület déli homlokzata mentén végigfut egy hangulatos fedett terasz, melyre mindegyik lakrészből kijárat nyílik. Az épület hátsó részén kiszélesedő teraszon rengeteg hely áll rendelkezére.

- Az ingatlanon található továbbá két különűlló könnyűszerkezetes tároló, valamint egy 34 m2-es fedett kerti medence (jelenleg nem működőképes).

- A lakóház jelenlegi formájában is használható és lakható. Az elkülönített lakrészeknek köszönhetően különálló társaságok is használhatják, illetve kiadásra is alkalmas. Fűthető lévén egész évben használható.

- A kert gondozott, nagyrészt füvesített és parkosított jellegű. Az ingatlan két, külön helyrajzi számon nyilvántartott telekből áll (4573+2271 m2), így a megvásárolt ingatlanból tovább értékesíthető, vagy szabadon beépíthető egy tovább nagyobb terület.

- A településen vasútállomás található a családi háztól 1000 m-re, buszmegálló 400 m-re. A Balaton-part 30-35 perces, a gyógyfürdőjéről híres Igal 15 perces autóútra fekszik aszfaltozott közúton.

Amennyiben a 162703591-es számú a LIDO HOME által kínált KISBÁRAPÁTI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon!

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Meiszter Andrea
Referens összes hirdetése
LidoHome Ingatlan Irodák
Iroda összes hirdetése