Keszthely, Kertváros

Eladó szálloda, hotel, panzió
Keszthely, Kertváros
Alapterület
500 m²
Azonosító: 32312837
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Eladó a Hévízi Tófürdő bejáratától 2 km-re, egy jelenleg is működő, felújított étterem-panzió.
Könnyen megközelíthető, néhány méterre van csak a Hévizre vezető főúttól. Csendes, kellemes környezetben, panorámás terasszal rendelkező épület. Két szinten, szintenként 250 m2 alapterületű + terasz, saját parkoló és belső udvar áll a vendégek rendelkezésére. Az alsó szinten az étterem és annak kiszolgáló helységei kaptak helyet, valamint a recepció, az emeleten pedig egy közös társalgó, a fürdőszobás szobák és a tárolóhelyiségek.

A panziót 20 fő kényelmes elhelyezésére alakították ki, mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A szobák kényelmes méretűek, kétágyasak, franciaággyal vagy két külön ággyal, szekrénnyel, tv-vel, hűtővel felszereltek és 1 db családi szoba van, amely 2 egymásba nyíló szobában 4 fő elhelyezésére alkalmas, szintén saját fürdőszobával.

2020-ban esett át egy nagyobb felújításon az épület. Az esztétikai felújításon, burkolatok, berendezés cseréjén kívül a teljes épület fűtés és melegvíz rendszere is megújult, modern kondenzációs gázkazánt kapott és a villanyvezetékeket is felújították.

Mindössze 3 km a keszthelyi Festetics kastély és csak 11 km távolságra van a Hévíz-Balaton Nemzetközi Repülőtér is, ahová rendszeres charter közlekedés van pl. Németországból és Oroszországból is. A Hévizi tó közelsége miatt egész évben kedvelt turisztikai célpont mind a hazai mind a külföldi vendégek körében.

Irányár: 108 Mft (a teljes berendezéssel együtt eladó)
Lépj kapcsolatba a hirdetővel