Bezárás

Keszthely, Zala megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 300 m²
Ár 155 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
KIVÁLÓ HELYEN FEKVŐ, GYORS MEGTÉRÜLÉST HOZÓ HANGULATOS ÉS BARÁTSÁGOS ÉTTEREM ELADÓ!

Közvetlen Keszthely mellett, Gyenesdiáson eladó egy bejáratott, állandó vendégkörrel és átmenő forgalommal is rendelkező jól jövedelmező étterem. Azonnal átvehető!

A hangulatos kerthelyiségben akár 200 főt, a belső éttermi részben pedig 60 főt lehet kiszolgálni egy időben. Parkolás kb. 20 autó részére biztosított.

Az ingatlant 2012-ben újították fel és alakították át teljes körűen. Az étterem födémszerkezetét lecserélték és szigetelést kapott az egész épület.
A telek 891 nm. A felépítmény nagysága 210 nm, ehhez jön még hozzá a 70 nm pince és a tetőtérben található – vizes blokkal ellátott - irodarész, amely akár állandó lakhelyként is funkcionálhat. A fűtést cirkó, valamint egy fa tüzelésű cserépkályha biztosítja.
Az ár a teljes berendezést és az összes vendéglátó ipari gépet tartalmazza. Az ingatlant cégként hirdetjük. 30 éves múlttal rendelkező, „tiszta” Kft. Az ár fix ár: 155 MFt.

AZ INGATLAN MEGTEKINTÉSE KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES!

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, kérdése van, vagy meg szeretné tekinteni ezt az állandó megélhetést biztosító éttermet, úgy hívja az INDRA INGATLAN számát


Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök