Keszthely, Kossuth Lajos utca

Eladó egyéb vendéglátó egység
Keszthely, Kossuth Lajos utca
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
179 millió Ft494,95 ezer €
Alapterület
1078 m²
Azonosító: 32540003
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Kitűnő befektetés Keszthelyen
Keszthely belvárosában, a Fő utcán, a Fő tértől 250 m-re, a Balaton parttól 450 m-re, 1078 nm-es területen található a több funkciós ingatlan. Nem műemlék jellegű, tehát az ilyen típusú szabályozottságtól mentes.
Az ingatlan beépíthetősége 60%. Lakó- vagy bármilyen kereskedelmi-, üzleti tevékenységre alkalmas. Jelenleg az ingatlan utcafronti üzletében 2004-től egy 200 nm-es pékség működik, a pincében 2006-ban egy 100nm-es vendéglátóhely lett kialakítva, az udvarban pedig egy 40nm-es apartman található, amit szintén bérlők használnak.
Az udvarban jelenleg 6 parkolóhely van, de bőven van hely további parkolók kialakítására.
Az ingatlan bővítésére készültek tervrajzok, amelyben apartmanok vagy kisebb hotel kialakítása volt a cél. Igény esetén a kész tervrajzokat, felméréseket ajándékba adom az új tulajdonosnak.
Az ingatlan szomszédságában jelenleg egy 9 milliárdos beruházás indul, amelyben oktatási intézményeket, uszodát és közösségi sportlétesítményt, közösségi tereket létesítenek.
Keszthely, a Balaton partján elhelyezkedő békés és biztonságos idilli kis város. Nagy turizmussal büszkélkedhet, egyrészt a Balaton partján való elhelyezkedése miatt, másrészt Európa egyik legjobb állapotában megőrzött csodálatos Festetics kastélyának köszönhetően, rengeteg turistát vonz a világ minden tájáról. Jelenleg óriási turisztikai beruházások, fejlesztések indultak a város Balaton partján, amellyel a főként nyári szezonra fókuszáló turizmust egész éves látogatottság váltja fel. Szomszédságában Hévíz található, amely a termálvízéről és gyógykezeléseiről híres szintén az egész világon.
Az ingatlan hitel és tehermentes, irány ár: 179 millió forint, 500.000 Euro
Tulajdonostól eladó
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély