Bezárás

Keszthely, Zala megye

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 152 m²
Ár 30 millió Ft
  • Térkép
Morvai Nikolett
06 70 904 ···
LidoHome Ingatlan Irodák
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ KESZTHELYEN

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00117-es KESZTHELYI CSALÁDI HÁZÁT.

A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:

- a Balatontól 1300 m-re, a Hévízi tótól 5000 m-re

2001-ben épített kétszintes családi ház, amelynek a földszinti részén bejáratott 94 nm-es vendéglátóegység üzemel, az emeleten pedig egy nettó 58 nm, bruttó 90 nm alapterületű lakás áll rendelkezésére a leendő tulajdonosának! A családi ház Keszthely frekventált részén található, közel a központhoz!

A családi ház ban lévő vendéglátóegység a teljes berendezésével együtt eladó és tovább üzemeltethető, üzletté vagy akár lakótérré átalakítható. A földszinten egy kivételesen szép kályha is helyet kapott a vendégváró térben. Az emeleten egy nagy szoba található két bejárattal, amely igény esetén szétválasztható, egy 30.56 nm-es amerikai konyha, amelynek a bruttó területe 49.20 nm, egy szép fürdőszoba és külön WC. Az emeletre külön bejáraton keresztül is fel lehet menni, de az üzletből is megközelíthető. A családi házban 2 fűtési rendszer áll rendelkezésre. A környéken egyéb üzletek is vannak. Boltok, iskolák, kórház, gyógyszertárak pár perc alatt gyalogosan elérhetőek.

Ez a családi ház kiváló befektetési lehetőség, ugyanakkor kényelmes családi életet biztosíthat. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az kiváló ár-érték arányú alkalmi vételre ajánlott családi ház , forduljon hozzám bizalommal.

A vételárba kisebb Keszthely környéki családi ház vagy személygépkocsi is beszámítható!

Amennyiben a 00117-es számú a LIDO HOME által kínált KESZTHELYI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 904 ···
Üzenetet küldök