Bezárás

Keszthely, Pethő utca

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 280 m²
Ár 64,9 millió Ft
  • Térkép
Keszthelyi Adél
06 30 331 ···
Duna House Keszthely
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló van
Eladásra kínálom Keszthely egyik tradicionális cukrászdáját. A belvárosban, a sétáló utca közelében található az 50-es évek óta családi üzemeltetésű fagylaltozó és cukrászüzem.

Az 50-es években épült, folyamatosan újított, karbantartott ingatlanban minden közmű megtalálható, gáz -cirkó fűtéses. A főépületen kívül privát kis udvar, autóbeálló, mellékhelyiség, és egy lakás tartozik egy helyrajzi szám alá.
Az ingatlan az utcafrontra épült cukrászdából, illetve az ahhoz tartozó kiszolgáló és szociális helyiségekből áll, melyet a jelenlegi tulajdonos pár évvel ezelőtt teljesen felújított.

A vendégtér átalakítható otthonná, vagy akár következő tulajdonosa folytathatja a vendéglátóipari tevékenységet, mely évek óta családi üzemeltetésű fagylaltozó és cukrászüzem.

A hagyományos és az új stílust képviselő cukrászati termékeken túl híres fagylaltokat kínáló cukrászda szinte egész Magyarországon hírnévre tett szert. Az ingatlan az utcafrontra épült cukrászdából, illetve az ahhoz tartozó kiszolgáló és szociális helyiségekből áll,itt található a fagylalt konyha is. Az épület hátsó frontján került kialakításra a minden igényt kielégítő cukrászüzem, raktárhelyiségek, tárolók. Az ingatlan kifogástalan műszaki állapotú,

FIGYELEM! A mellette lévő ingatlan is eladó, így akár egy három oldalról is megközelíthető ingatlankomplexumot, vagy egy újépítésű, belvárosi társasház telkét vásárolhatja meg.

Kérem keressen bizalommal további információért, megtekintésért, ha Ön is látja a lehetőséget ebben a frekventált helyen található ingatlanban!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 331 ···
Üzenetet küldök