Bezárás

Keszthely, Szalasztó utca 3/B

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Videó elérhető
Alapterület 106 m²
Ár 33,9 millió Ft
  • Térkép
Fekete Zsuzsanna
06 30 957 ···
 

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Keszthely belvárosában, a Szalasztó utca 3/B alatt hirdetem ezt az üzlet megnevezésű 106 m2 nagyságú földszinti saját tulajdonú társasházi ingatlant. Az üzlet folyamatosan bérbe volt adva, a jelenlegi bérlő május 31-ig marad az ingatlanban. A legkorábbi átadása az ingatlannak június 1-én lehetséges. Az ingatlannak többféle hasznosítása lehetséges, alkalmas üzletnek irodának, akár részben, vagy egészben lakásnak is. Két bejárattal rendelkezik, egy utcai, és egy udvarival. Jelenlegi kialakításban 50 m2 üzlettér, 30 m2 iroda, raktár, és 15 m2 konyha és WC helyiségekből áll. Az ingatlanhoz tartozik 40 m2 kizárólagos használatú, hangulatos udvar, valamint 30 m2 pince is.
Egyedi közművekkel rendelkezik, víz, gáz, 3 fázisú elektromos csatlakozás. A fűtését gáz cirkókazán biztosítja. Az ingatlan bejárata közvetlen utcafronti, mozgáskorlátozottak számára is alkalmas. Utcafronton nagy üvegportálokkal. Parkolás közvetlenül az ingatlan előtt lehetséges.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 957 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk