Bezárás

Keszthely, Belváros

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 850 m²
Ár 390 millió Ft
  • Térkép
Openhouse Ingatlaniroda
06 30 757 ···
Openhouse Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Exkluzív befektetés Keszthelyen 

Az OPENHOUSE BALATONFÜRED INGATLANIRODA eladásra kínál Keszthelyen egy, a maga nemében páratlan 850 nm-es kúriát!

Az 1000 nm-es területen fekvő ingatlan, keresi befektetőjét 850 nm-es hasznos térrel. A ház a kastéllyal egy idős, 1745 – 1880 között épült. Akkoriban a Keszthelyi kastély fő kertésze lakott az egész épületben. Az ingatlanhoz tartozik még a 850 nm- en kívül egy pince is, ami nem régiben került feltárásra.

Saját rádiótorony, valamint több tároló is található az udvarban. A házban 15 lakás került kialakításra, melyek egy része fel is van újítva akár azonnal költözhető.

A tulajdonos építészettel foglalkozik, így, ha a vevő úgy kívánja akár fel is újítják a saját elképzelése szerint.

Az emeletről gyönyörű panoráma nyílik a Kastélykertre. Gyönyörű szépen restaurált saját lépcsőháza van a háznak, szintén csodás panorámával a kertre.

 

Mi levesszük az Ön válláról a terhet. Irodánkban kollégám díjmentes, bankfüggetlen hitelfinanszírozási tanáccsal segíti Önt. A bankoknál a hitel felvételéig Ön mellett, az Ön érdekeit szem előtt tartva igyekszik a legmegfelelőbb konstrukciót kiválasztani. Az iroda szolgáltatásai továbbá: ügyvédi tanácsadás, szerződéskötés. Energetikai tanúsítvány, biztosítás, értékbecslés elkészítésében szakértő kollégák közreműködése.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Openhouse Ingatlaniroda
A referens összes hirdetése
Openhouse Ingatlaniroda
Az iroda összes hirdetése
06 30 757 ···
Üzenetet küldök