Bezárás

Keszthely, Belváros

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 260 m²
Ár 34,9 millió Ft
  • Térkép
Vasas András
06 70 716 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...


Keszthely belvárosában ajánlom figyelmükbe ezt a kiváló állapotú vendéglátó egységet. Frekventált helyen garantált vendég körrel. Jelenleg nem üzemel így azonnal birtokba vehető. A berendezés igényesen kivitelezett, fából készült. Meleg konyhás. A vendégek kényelmesen, kulturáltan leültethetőek. A szuterén szinten egyéb rendezvények is lebonyolíthatóak. Az éttermi szint és a tetőtéri rész is a kényelmes elhelyezést szolgálja.
Tégla építésű, cserép tető fedéssel. Az épület előtti rész térkövezett. Megfelelő számú parkoló hely garantált.

-belvárosi vendéglátó egység
-kiváló szerkezeti és esztétikai állapot
-igényes belső berendezés
-megfelelő számú parkoló hely

Keszthely város csaknem 21.000 állandó lakosával a Balaton-part legnépesebb, hagyományokban gazdag települése, méltán tart igényt a Balaton fővárosa címre. A Balaton északnyugati végén, a Keszthelyi-hegység lábánál lévő település természeti környezete több száz millió éves fejlődés, változás után nyerte el mai arculatát. Keszthelyen és környékén számos látnivaló és kikapcsolódási lehetőség várja: Festetics-kastély, Georgikon Majormúzeum, Balatoni Múzeum, Hévíz, Sümegi vár, Szigligeti vár, Tapolca, Kehida- Termál Gyógy- és élményfürdő, Szépkilátó, Keszthelyi-hegység, Fenékpuszta, Kis-Balaton.HÍVJON BIZALOMMAL!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök