Bezárás

Keszthely, Belváros

Eladó családi ház
Alapterület 210 m²
Telekterület 200 m²
Szobák száma 6
  • Térkép
NÉMETH SÁNDOR
06 30 901 ···
ERNSTE IMMO BT
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés mennyezeti hűtés-fűtés
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Eladó a Keszthely belvárosában található társasházban, közös udvarral rendelkező házrész.

Maga a ház a belvárosban található közel a sétálóhoz, és a strandhoz . A ház mellett pékség, élelmiszer bolt, étterem, iskola, könyves és írószer bolt.

A társasház minden tulajdonosa a maga anyagi tempójában felújította a saját házrészét, így a társasház nagy részben megújult. A ház tiszta és száraz.Az eladásra került társasház hasznos 210 m2 nagyságú, jelenleg az alsó szinten 80 m2 üzletrészként van hasznosítva és üzlet ként van nyilván tartva, de vannak tervek miszerint 2 válaszfallal 2 db lakás alakítható ki. Mindkét kialakítandó lakáshoz külön bejárat biztosított. Minden konyhai és fürdőszobai kiállások rendelkezésre állnak. Befektetéskén 4 lakás termelné a hasznot. Amennyiben az üzlet részkén üzemelnék, akkor akár Pizzéria , étterem, kávézó ( utcafronti terasz van) is lehet belőle mivel áram és egyéb közművek rendelkezésre állnak ezekhez a tevékenységekhez.

A belső design egy letisztult szép belsőt tükröz a jelenlegi tulajdonos ízlését tükrözi.

Raktár rész és pince rész is tartozik a házhoz.

A tetőtér bruttó 120 m2 nagyságú melyben 2 db modern lakás lett kialakítva. a lakások külön bejárattal rendelkeznek.

A tetőtérben kialakított lakások egy csigalépcsőről és egy kényelmes nagy teraszról közelíthetőek meg.A kisebb lakás 35 m2 nagyságú, hálószoba, fürdő, konyha-nappali, elő terasz és terasz.

A nagyobb lakás 55 m2 nagyságú, hálószoba, kisszoba, fürdő, konyha-nappali, előszoba, tároló, elő terasz és terasz.

A ház nagy teljesítményű árammal rendelkezik. Az üzlet gáz fűtéssel rendelkezik. A tetőtéri lakások új modern hűtő- fűtő klímákkal vannak felszerelve, így télen –nyáron alkalmasak a kiadásra, vendég fogadásra.

A tetőtéri lakások a komplett új berendezéssel ( elektronika, bútor, és egyéb tárgyak) eladóak. A földszinten lévő üzlet berendezései nem részei az eladásnak.A tulajdonos jelenleg az üzletben a saját tevékenységét végzi.Az ingatlan az üzlet + 2 lakás ( komplett új berendezésekkel) + pince rész : 80 Millió forint


KÖZPONTI HELYEN , CENTRUMBAN !!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 901 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk