Bezárás

Kelebia, Dózsa György utca

Eladó vályogház
Videó elérhető
Alapterület 73 m²
Telekterület 2 935 m²
Szobák száma 2
Ár 3,5 millió Ft
  • Térkép
Szerencse Endre
06 30 708 ···
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Üzenetet küldök

Eladó vályogház

Komfort komfortos
Fűtés cserépkályha
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás utcai
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Mediterrán nyugalom fillérekért

Mediterrán nyugalom fillérekért! De most komolyan! Mikor tud az ember 3 és fél millió forintért majd 3 ezer négyzetméternyi földet, rajta több, mint 70 négyzetméternyi házzal, vásárolni? Ráadásul a déli határnál, ahonnan egy ugrás az Adriai-tenger? És bizony ez a vályogból épített házikó nem is akármilyen! Nem rogyadozik, nem ázik, tisztességesen meg van csinálva. Manapság amúgy is reneszánszát éli a vályog (50 cm-es falak!) és más természetes anyagok, úgyhogy sokan nem idegenkednek már ettől a hajdani, hagyományos építési technológiától. Ráadásul az építés, felújítás zajlik, a fürdőszoba kész, a szobák is beköltözhetőek, a konyhát pedig saját ízlés szerint lehet befejezni. Tároló, kamra, könnyűszerkezetes melléképület rendelkezésre áll, ahogy az egy vidéki háznál természetes is. Na de, ami még egy nagyon szuper plusz: mind a zárt udvarban, mind a telek szántó részén van egy-egy saját, működő fúrt kút! Ennek nem is részletezném az előnyeit! A házban is bent van amúgy a víz és persze a villany is, szóval normális, városi komfortban lehet egy ultra-nyugis, falusi hangulatú, csendes, békés, egészséges életet élni itt.

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a gyöngyszemet.

Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Az iroda összes hirdetése
06 30 708 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?