Kékkút, Veszprém megye

Eladó egyéb telek
Telekterület 2 926 m²
Ár 5,8 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 392 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Eladó!
Kékkúton a „Portosi Dűlő”-ben 2926 m2 zártkert és Mindszentkálán (vele határos területen) 1053 m2!!Közel 4000 m2 telek egyben!!!!!

Az ingatlan a Balatontól 5 km-re (Ábrahámhegy), a Káli-medence szélén helyezkedik e0l. Kilátó a Káli medencére 500 m-re található. A Salföldi Természetvédelmi Major és Lovarda 2 km-re van.
Az ingatlan egyéni villanyórával rendelkezik. Villanyvezeték hálózat van kiépítve. Az ingatlan önálló vízórával ellátott. Vezetékes vízhálózat van kiépítve. A területet végig betonút által lehet megközelíteni.
Az ingatlan zártkerti művelés alól kivett terület. Eladása a belterületi ingatlanokkal azonos módon lehetséges. Az ingatlan átíratása azonnali hatállyal megtörténik akár magyar akár külföldi állampolgár részére.
A terület a „Balaton törvény” (2000. évi CXII. törvény) zártkertre vonatkozó jogszabályai szerint beépíthető. A területet szőlő művelési ágba történő visszaminősítését követően a terület 80%-át be kell telepíteni szőlővel. Lehetőség van a feltétel megléte esetén állami támogatás igénybe vételére.
A művelt telekre 3% beépítettséggel lehet építeni (87,78 m2). Beépítési magasság 4 méter, az építmény legmagasabb pontja a 6 métert nem haladhatja meg.

Az ingatlanhoz hozzá adom a közvetlen a terület felett elhelyezkedő, vele határos ingatlant is. Az ingatlan Mindszentkála közigazgatási területéhez tartozik. Nagysága 1053 m2. Az ingatlan besorolás zártkerti művelés alól kivett terület.
Irányár a két területre együtt: 5,8 millió Ft

Térkép

Az ingatlan külterületen helyezkedik el.

A környék hasonló hirdetései térképen

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 392 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?