Bezárás

Kehidakustány, Petőfi Sándor utca 96.

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 7 243 m²
Ár 27 millió Ft
  • Térkép
06 30 962 ···
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Eladó kiváló adottságokkal rendelkező, összközműves lakóövezeti telkek Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelyén, Kehidakustány gyógytelepülésen.

7.243 m² nagyságú, belterületi, összközműves építési telek a Petőfi Sándor utcában az Őszikék Időskorúak Otthona mellett, egyben vagy külön-külön, hrsz.: 708/1-5 kerül értékesítésre.

Mind az öt telek rendelkezik külön-külön víz, gáz, csatorna és áram beállással a telken belül.

Lf-1 besorolású, 30% beépíthető, szabályos formájú, 7.243 m² nagyságú majdnem sík telkek mérete kb. 137 x 53 m, egy telek nagysága 1.403 m² - 1.494 m², széleségük kb. 25 m, mélységük kb. 53 m.

Egyben az öt telek ára 27 M forint, egy telek ára 6 M forint.

Az eladásra kínált telkekre készült egy lakópark terv. A teljes dokumentáció díjazás ellenében átadható.

Magyarország nyugati, Ausztriával határos Zala megyében található Kehidakustány település autóval 16 perc alatt elérhető a Sármelléki nemzetközi Hévíz-Balaton Airportról. Ez a repülőtér csak 15 km-re van, de a többi nagyvárosok (fővárosok) mint Bécs 190 km, Budapest 200 km, Pozsony 190 km, Zágráb 190 km és Ljubljana 270 km érhető el közúton.

Az érintetlen természet, az erdők, a dombok, a Zala völgye páratlan környezetet, tiszta levegőt nyújt a virágos, tiszta és biztonságos településnek.

Telekről a Zala folyó völgyére és a lankás dombokra dél-nyugati irányba kilátás nyílik.

A kehidai Termál Gyógy- és Élményfürdő 2 kilóméterre, a zalacsányi Zala Springs Golf Resort 5,5 kilóméterre található.

A népszerű Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő a hazai és külföldi turisták által egyaránt kedvelt. Minősített kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos vize a kénes gyógyvizek csoportjába sorolható, radont nem tartalmaz. Mozgásszervi, nőgyógyászati megbetegedések, idegrendszeri bántalmak, bőrgyógyászati problémák ellen ajánlott.

A 160 hektáros Zala Springs Golf Resort 2015 őszén nyitotta meg kapuit a golf egyre növekvő szerelmeseinek tábora előtt Zalacsányban. Nemcsak Magyarország, de Európa golfpályái között is egyre népszerűbb, és nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas (USGA szabványnak megfelelő).

A világhírű Hévízi tó 13 km, Keszthely város és a „magyar tenger” a Balaton 18 km van Kehidakustánytól.

A közeli települések színvonalas vendéglátó egységei kitűnő boraikkal és gasztronómiai különlegességekkel várják az idelátogatókat.

Az ingatlan kiváló lehetőség lakóparknak, szállodának, vendéglátóhelynek, étteremnek, vagy más a termál és golfturizmusra épülő üzleti vállalkozásnak.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 962 ···
Üzenetet küldök