Bezárás

Kecskemét, Kodolányi János utca

Eladó panel lakás
Alapterület 73 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Urbán Roland
06 1 414 ···

Eladó panel lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 4
Épület szintjei 5
Lift nincs
Belmagasság nincs megadva
Fűtés távfűtés
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Erkély 4 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Panelprogram nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Kedves Érdeklődő!
Szeretnénk szíves türelmét kérni, amiért az ingatlan bemutatása a koronavírus járványra tekintettel, annak fennállása alatt a szokásostól eltérően kissé elhúzódhat. Előre is köszönjük türelmét és megértését!
Hívását munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között tudjuk fogadni, amennyiben egyéb elfoglaltság miatt nem tudjuk felvenni a telefont, a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt! Megértését köszönjük!
A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

A meghirdetett lakást magába foglaló panelépület kb. 1991-ben földszint+4 emelet+tetőteres kivitelben létesült, 12 lakásos egységként, 1991. év óta társasházzá alapított. Az épület ún. „úszótelken”, szabadon álló beépítési móddal létesült, típusterv alapján kivitelezett, házgyári vasbeton panel szerkezetű, melynek földszintjén garázsok és tárolók, emeletein pedig lakások kerültek kialakításra. A lakások zárt lépcsőházon keresztül érhetők el.
A tárgyi lakás a társasház 4. emeletén található, 3 egész szobás, összkomfortos kialakítású, panorámája lakótelepi jellegű. A helyiségek padozata kerámialap és laminált parketta burkolatú, a falak festettek, illetve a vizes helyiségekben csempézettek. A szaniterek átlagos állapotúak. A lakás fűtését és melegvízellátását távhő-központ biztosítja.
A helyiségek funkcionális kapcsolata és a benapozottság megfelelő. A tulajdoni lap bejegyzése alapján a lakáshoz tartozik egy 21 m2-es tetőtéri rész, mely beépíthető.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó panel lakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 414 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk