Bezárás

Kecskemét, Ladánybenei út

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Telekterület 240 000 m²
3 600 000 € 1,3 milliárd Ft
  • Térkép
Weitzel Róbert
06 70 600 ···
RE/MAX Hillside
Üzenetet küldök

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület

Kilátás nincs megadva
Villany telken belül
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Kecskeméten az 5-ös út mellett, az M5-ös bekötőnél és az új Északi elkerülő útnál, összefüggő 240.000 nm 24ha ipari/gazdasági területnek már átminősített, művelési ág alól kivont építési/fejlesztési terület.

Az ingatlan a nagy Tescótól kb. 800 méterre található, az 5-ös út – 445-ös elkerülő út által közrezárt területen, hosszú 5-ös út menti utcafronttal. Közvetlenül az új északi elkerülő út mellett. Az 5-ös út – 445-ös találkozásánál kétszintű csomópont is kialakításra került.

A telek több kilométeres látható fronttal rendelkezik, mind az 5-ös útra, mind az északi elkerülő útra, könnyen megközelíthető teherautókkal is és erős reklámértékkel bír.

A ingatlan az északi kereskedelmi, szolgáltatási és logisztikai övezetben, gazdasági területen fekszik, a GKSZ-8169 –es besorolás alá esik 60%-os beépíthetőséggel.

„Északi kereskedelmi, szolgáltatási és logisztikai övezet A mintegy 257 ha kiterjedésű terület a tervezett Északi elkerülő út és az 5. sz. főút városba vezető szakasza környezetében alakult ki. A szabályozási terv alapján lehatárolt Gksz-es (kereskedelmi, szolgáltató zóna) területre nem jelentős zavaró hatású gazdasági (ipari, kereskedelmi, szolgáltató) célokat szolgáló épületek kerülhetnek elhelyezésre. Budapest felől érkezve a terület a város kapujaként szolgál, ezért több kereskedelmi cég (pl. Tesco) is idetelepült a kedvező pozíció kihasználása érdekében.” – Integrált településfejlesztési stratégia 84.o.

Jelenleg két 12ha –os albetétből áll, de lehetőség van igény szerint kisebb területeket is megvásárolni.

Jelenleg az Északi Gazdasági Térségben ez az egyetlen ekkora méretű, összefüggő terület rendezett tulajdoni viszonyokkal és tehermentes tulajdoni lappal.
Jelenleg a fejlesztések megkezdése előtt még ezen az irányáron megvásárolható a terület, így az első beruházók kedvezményesebb áron juthatnak hozzá, a későbbiekben várható a hektáronkénti ár 150-200%-os emelkedése, csakúgy, mint korábban a Tesco beruházásnál.

Elhelyezhető funkciók: kereskedelmi, szolgáltató, hitéleti, közösségi szórakoztató, szállás jellegű, igazgatási, iroda, sport, szabadidős-turisztikai, gazdasági, kisipari, bevásárlóközpont, raktározás, logisztika, vásár, kiállítás, kutatás-fejlesztés, nyersanyag feldolgozás

Terepszint feletti beépíthetőség: 60%

További információk a Helyi Építésügyi Szabályozásban és telefonon lehetséges.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 600 ···
Üzenetet küldök