Kecskemét, Ladánybenei út

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Kecskemét, Ladánybenei út
Telekterület
240000 m²
Azonosító: 23471967
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület

Kilátás
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
nincs megadva
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Kecskeméten az 5-ös út mellett, az M5-ös bekötőnél és az új Északi elkerülő útnál, összefüggő 240.000 nm 24ha ipari/gazdasági területnek már átminősített, művelési ág alól kivont építési/fejlesztési terület.

Az ingatlan a nagy Tescótól kb. 800 méterre található, az 5-ös út – 445-ös elkerülő út által közrezárt területen, hosszú 5-ös út menti utcafronttal. Közvetlenül az új északi elkerülő út mellett. Az 5-ös út – 445-ös találkozásánál kétszintű csomópont is kialakításra került.

A telek több kilométeres látható fronttal rendelkezik, mind az 5-ös útra, mind az északi elkerülő útra, könnyen megközelíthető teherautókkal is és erős reklámértékkel bír.

A ingatlan az északi kereskedelmi, szolgáltatási és logisztikai övezetben, gazdasági területen fekszik, a GKSZ-8169 –es besorolás alá esik 60%-os beépíthetőséggel.

„Északi kereskedelmi, szolgáltatási és logisztikai övezet A mintegy 257 ha kiterjedésű terület a tervezett Északi elkerülő út és az 5. sz. főút városba vezető szakasza környezetében alakult ki. A szabályozási terv alapján lehatárolt Gksz-es (kereskedelmi, szolgáltató zóna) területre nem jelentős zavaró hatású gazdasági (ipari, kereskedelmi, szolgáltató) célokat szolgáló épületek kerülhetnek elhelyezésre. Budapest felől érkezve a terület a város kapujaként szolgál, ezért több kereskedelmi cég (pl. Tesco) is idetelepült a kedvező pozíció kihasználása érdekében.” – Integrált településfejlesztési stratégia 84.o.

Jelenleg két 12ha –os albetétből áll, de lehetőség van igény szerint kisebb területeket is megvásárolni.

Jelenleg az Északi Gazdasági Térségben ez az egyetlen ekkora méretű, összefüggő terület rendezett tulajdoni viszonyokkal és tehermentes tulajdoni lappal.
Jelenleg a fejlesztések megkezdése előtt még ezen az irányáron megvásárolható a terület, így az első beruházók kedvezményesebb áron juthatnak hozzá, a későbbiekben várható a hektáronkénti ár 150-200%-os emelkedése, csakúgy, mint korábban a Tesco beruházásnál.

Elhelyezhető funkciók: kereskedelmi, szolgáltató, hitéleti, közösségi szórakoztató, szállás jellegű, igazgatási, iroda, sport, szabadidős-turisztikai, gazdasági, kisipari, bevásárlóközpont, raktározás, logisztika, vásár, kiállítás, kutatás-fejlesztés, nyersanyag feldolgozás

Terepszint feletti beépíthetőség: 60%

További információk a Helyi Építésügyi Szabályozásban és telefonon lehetséges.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel