Bezárás

Kecskemét, Ladánybenei út

Eladó ipari terület
Telekterület 240 000 m²
3 600 000 € 1,32 milliárd Ft
  • Térkép
Weitzel Róbert
06 70 600 ···
RE/MAX Hillside
Üzenetet küldök

Eladó ipari terület

Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Kecskeméten az 5-ös út mellett, az M5-ös bekötőnél és a most befejezésre kerülő Északi elkerülő útnál, összefüggő 240.000 nm 24ha ipari/gazdasági területnek már átminősített építési/fejlesztési terület.

Az ingatlan a nagy Tescótól kb. 800 méterre található, az 5-ös út – 445-ös elkerülő út által közrezárt területen, hosszú 5-ös út menti utcafrontra. Közvetlenül az épülő északi elkerülő út mellett, amelynek tervezett átadás: 2018. negyedik negyedéve. Az 5-ös út – 445-ös találkozásánál kétszintű csomópont is kialakításra kerül. Továbbá megvalósul az M5 autópálya Hetényi pihenőjének elbontása és egy új komplexé bővíthető egyszerű autópálya pihenő-pár létesítése. /térkép csatolva/
A ingatlan az északi kereskedelmi, szolgáltatási és logisztikai övezetben, gazdasági területen fekszik, a GKSZ-8169 –es besorolás alá esik 60%-os beépíthetőséggel.

„Északi kereskedelmi, szolgáltatási és logisztikai övezet A mintegy 257 ha kiterjedésű terület a tervezett Északi elkerülő út és az 5. sz. főút városba vezető szakasza környezetében alakult ki. A szabályozási terv alapján lehatárolt Gksz-es (kereskedelmi, szolgáltató zóna) területre nem jelentős zavaró hatású gazdasági (ipari, kereskedelmi, szolgáltató) célokat szolgáló épületek kerülhetnek elhelyezésre. Budapest felől érkezve a terület a város kapujaként szolgál, ezért több kereskedelmi cég (pl. Tesco) is idetelepült a kedvező pozíció kihasználása érdekében.” – Integrált településfejlesztési stratégia 84.o.

Jelenleg két 12ha –os albetétből áll, de lehetőség van igény szerint kisebb területeket is megvásárolni.

Jelenleg az Északi Gazdasági Térségben ez az egyetlen ekkora méretű, összefüggő terület rendezett tulajdoni viszonyokkal és tehermentes tulajdoni lappal.
Jelenleg a fejlesztések megkezdése előtt még ezen az irányáron megvásárolható a terület, így az első beruházók kedvezményesebb áron juthatnak hozzá, a későbbiekben várható a hektáronkénti ár 150-200%-os emelkedése, csakúgy, mint korábban a Tesco beruházásnál.

Elhelyezhető funkciók: kereskedelmi, szolgáltató, hitéleti, közösségi szórakoztató, szállás jellegű, igazgatási, iroda, sport, szabadidős-turisztikai, gazdasági, kisipari, bevásárlóközpont, raktározás, logisztika, vásár, kiállítás, kutatás-fejlesztés, nyersanyag feldolgozás

Terepszint feletti beépíthetőség: 60%

További információk a Helyi Építésügyi Szabályozásban és telefonon lehetséges.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 600 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?