Bezárás

Kecskemét, Déli ipartelep

Eladó telephely
Alapterület 300 m²
Telekterület 7 752 m²
Ár 13,8 millió Ft
  • Térkép
MemorexIngatlanCentrum
06 30 943 ···
MemorexIngatlanCentrum
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Kiskunfélegyházától Kecskemét irányában mindössze 6 km -re (4 perc autóútra), közvetlenül az E5 gyorsforgalmi út mellett az Aranyhegyi Csárdánál ELADÓ 7.725 nm alapterületű, bekeríthető felépítményes ingatlan - volt benzinkút, fejlesztési terület! Az ingatlannyilvántartásban "kivett benzinkút, parkoló" megnevezéssel szerepel az ingatlan.

A terület 7725 nm-es, bekerítetlen (bekeríthető), jelentős része térbetonnal ellátott. Található rajta egy 55 nm-es iroda épület (kút kiszolgáló) és egy kb. 250 nm-es fedett terület (kútfejek feletti épület).

A gáz és az elektromos közművek rendelkezésre állnak, a vizet bevizsgált fúrt kút biztosítja.

Ajánlom az ingatlant bármilyen vállalkozás telephelyéül, kiemelten az autózással, fuvarozással, kereskedelemmel kapcsolatos tevékenységekre tartom alkalmasnak, gépkocsi értékesítő telephelynek például ideális!

A terület kiválóan alkalmas akár 7-8 év alatt megtérülő 50-500 kW naperőmű létesítésre is (a termelt elektromos áram a terület közepén található nagyfeszültségű oszlop révén az országos hálózatba többletköltség felmerülése nélkül beköthető, ráadásul megtérülést követően még további 20 évig még működhet)!

A mostani tulajdonos eredetileg azt tervezte, hogy az irodaépületet két garázs hozzáépítésével, tetőterének beépítésével egy 4 apartmanos bérházzá alakítja át, majd azt bérbe adja a Merci gyárban dolgozók részére, a kútfejeknél lévő épületet szendvicspanel szerkezetű szerelőműhelynek alakítja és bérlet útján hasznosítja, a terület bekerítését követően pedig a fennmaradó hatalmas részt kamionparkolóként üzemelteti, de válása miatt tervei megváltoztak, így eladóvá vált az ingatlan. Használja ki az ingatlan príma fekvését és roppant kedvező árát!!!

Az ingatlan tehermentes, hitel- és lízingképes, pályázatképes és természetesen számlaképes is!

Ha felkeltette az érdeklődését az ingatlan, további információkért, megtekintésért kérem hívjon bizalommal! Előzetes egyeztetést követően hétvégi mutatásnak sincs akadálya!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

MemorexIngatlanCentrum
A referens összes hirdetése
MemorexIngatlanCentrum
Az iroda összes hirdetése
06 30 943 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?