Kecskemét, Belváros Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 1800 m2
Azonosító: 24666473
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 530
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kecskemét kétséget kizáróan az ország egyik legkiemelkedőbben fejlődő városa. Ha szeretne ennek a részese lenni és befektetési hajlandósággal is rendelkezik, jobb ajánlatot aligha kaphatna.
Ingatlan fejlesztők között köztudomású tény, hogy a legfontosabb értékmeghatározó tényező az ingatlan elhelyezkedése. Ez az egyetlen olyan tényező, amelyen lehetetlen változtatni. Ajánlatom éppen ezért Kecskemét legértékesebb területére, a belvárosra vonatkozik.
A helyiek emlékeznek, hogy volt itt egy patinás étterem. A Mágnás pince. Jó ötlet lenne újra indítani, figyelemmel a nagyszámú német vendégre is, amelyet a Mercedes és a hatására betelepült vállalkozások indukálnak.
Biztosan lenne igény felette egy igényes szálloda vagy egyéb, szolgáltató, szórakoztató létesítmény kialakítására, hiszen kevés hasonlóval rendelkezik a belváros.
Ha vállalkozási vízióját, üzleti elképzelését a realitásokkal is párosítani szeretné, tekintse meg a következő ajánlatot:
Kecskemét belvárosában, 1272 nm-es telken eladó egy 2 szinten 1800 nm-es, kiváló elhelyezkedésű, gyönyörű eklektikus stílusú, műemléki védettséget élvező épület.
A helyi építési szabályzat szerint a 3 utcát érintő telek 80 %-a építhető be 9,5 m-es építmény magassággal, keretes jelleggel.
Befektetésre, fejlesztésre ma Kecskeméten jobb ajánlatot aligha kaphatna.

További információért, személyes megtekintésért keressen bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kecskemét, Belváros
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 166,67 ezer Ft/m²
Kecskemét 430,66 ezer Ft/m²
Belváros 479,04 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 530
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch