Káva, Pest megye

Eladó lakóövezeti telek
Káva, Pest megye
Telekterület
2589 m²
Közvetítői azonosító: COM T024904
Azonosító: 32277577
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
35%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
van
Víz
van
Gáz
nincs megadva
Csatorna
van

Leírás

A Gödöllői-dombság szívében, Natura 2000 terület szomszédságában Káva község szívében eladó egy 2589 nm-es összközműves építési telek.
A község Pest megyében, Budapesttől 45 km-re található. Az M4-es autópályáról könnyen elérhető.

A település dinamikusan fejlődik, emellett védik, óvják természeti kincseiket és régi épületeiket is. Több régi kúria is található a településen, melyekben jelenleg Iskola és hivatal is működik. Itt található az országosan egyedülálló Tanítók fája- mely emléket állít a faluban valaha dolgozott tanároknak. A madárcsicsergés és a csend itt nem ismeretlen fogalom, a faluban sétálva érezni lehet a természet közelségét.

A telek utcafonti része közel 50 méter, így lehetőséget nyújt akár megosztásra is.
Enyhén lejtős, ezért csodálatos panoráma tárul elénk a mesés környezetben. Elhelyezkedése a település központjában van, hivatal, iskola, óvoda, bolt szinte karnyújtásnyira található.
Beépíthetősége 35%, mely lehetőséget ad lakóépület, kereskedelmi, szolgáltató épület, sportlétesítmény stb. építésére is, ezáltal akár befektetésnek is kiváló lehetőség lehet.
Jelenlegi egy bontandó vályogépület van rajta. A tulajdonosok vállalják, hogy igény esetén saját költségükre az épületet elbontják és teljesen letakarítják.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését eme csodálatos telek iránt, hívjon, hogy személyesen is megtekinthesse és ajánlatot tehessen!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel