Katádfa, Zrínyi utca 63.

Eladó családi ház
Katádfa, Zrínyi utca 63.
Alapterület
80 m²
Telekterület
6245 m²
Szobák
2
Azonosító: 32419356
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Vásárolja meg leendő álom otthonát Szigetvártól 10 km-re, a rendezett Katádfa településén, akár falusi CSOK igénylésével.

A lakóingatlan jelenleg 2 egymásból nyíló szobával, 1 nappali - étkezővel, konyhával és fürdőszobával rendelkezik, mely festés és szőnyegpadló csere után akár azonnal költözhető. A ház fűtéséről egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik. A jó állapotú faragott fa nyílászárók és a műanyag redőnyök még évekig biztosítják, hogy a meleg nyáron kint, míg télen bent maradjon. A házhoz tartozó telek 6245 nm, melynek akár tiszta udvar, akár gazdasági udvar részén is kialakítható egy garázs, pihenőkert, vagy játszótér a gyerekeknek, míg a szántó rész akár bérbe is adható. A régi téglából épült pajta, füstölő és pici pince is számtalan felhasználási lehetőséget rejt magában. Öntözéshez szükséges vizet az ásott kút biztosítja.

A településen kisbolt üzemel, így nem kell apróságokért a közeli Szigetvárra beutazni.

Óvodás korú gyermekeket Rózsafára és az alsó tagozatos iskolásokat Dencsházára a falubusz juttatja el minden nap. Lehetőség van a szigetvári, nagypeterdi közoktatási intézményeket is igénybe venni.

Vásárolja meg most, költözzön be és igényelje a 2022.12.31-vel lejáró felújítási támogatást jövő ősszel, hogy még inkább saját igényeinek megfelelő lehessen álmai otthona.

Hogy Önnek csak a költözésre kelljen koncentrálnia. segítünk a vásárláshoz és felújításhoz szükséges tőke, támogatások és hitellel történő előteremtésében.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel