Bezárás

Karmacs, Zala megye

Eladó családi ház
Alapterület 120 m²
Telekterület 491 m²
Szobák száma 3 + 2 fél
  • Térkép
Vasas András
06 70 716 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
KIEMELT MEGBÍZÁS! KIZÁRÓLAG IRODÁNK AJÁNLATÁBAN!

Keszthelytől, Hévíztől tíz perces autó útra, Karmacson ajánlom figyelmükbe ezt a tégla építésű családi házat. A 80-s években készült, cserép tető fedéssel. Szuterén szinten pince, tároló és garázs. Öt szobás és mindkét szinten vizes blokk. Átlagos méretű telek, bekerített. Pár perces séta távolságra bolt, posta, óvoda, iskola és autóbusz megálló.
Felújítást igényel, jelenleg nem lakott. Minden közmű a házban.

-öt szoba, kettő fürdő
-tégla építésű, cserép tető fedéssel
-felújítandó
-gáz-cirkó fűtés
-bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő pár perc sétaKarmacs a 13. században létrejött település, amely ekkor két jól elkülöníthető részből, a nemesi Kiskarmacsból és a várnépek (később jobbágyok) által lakott, később Nagykarmacsnak nevezett településrészből állt. A település első említése 1340-l való. 1505-n épült Kiskarmacs temploma, ám a század végére a többi településrésszel együtt hosszabb időre elnéptelenedett a török pusztításai miatt. A 17–18. század során a törökök pusztításai, majd járványok tizedelték a falu lakosságát.
A település nagyobb ívű fejlődése a 18. század végén indult meg, egyre több iparos jelent meg a településen. Mindazonáltal a mezőgazdaság még a 20. században is túlsúlyban volt a községben. 1945 után a falu képe nagyban megváltozott, új utca is épült. 1973-n a környék termelő szövetkezeteinek központjává vált, majd 1976-tól a körjegyzőség székhelye is. A termelő szövetkezetek fel-számolását követően a falu gazdasága nagyban visszaesett, megnőtt az elvándorlás mértéke. Manapság az idegenforgalomban próbál új utat keresni a település, amelynek hajtóereje a környék csendessége l
HÍVJON BIZALOMMAL!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk