Karcag, Szivárvány utca

Eladó egyéb ipari ingatlan
Karcag, Szivárvány utca
Alapterület
180 m²
Telekterület
1 m²
Közvetítői azonosító: COM UZ012995
Azonosító: 32272221
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Otthon Centrum / Tisza-tó) összes hirdetéséhez
Csendes Gyula
Otthon Centrum / Tisza-tó
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

Karcag, a Nagykunság fővárosa Jász-Nagykun-Szolnok megye északkeleti részén, a Tisza-tótól 30 kilométerre elhelyezkedő 23000 fős város. Régió központ, így itt minden megtalálható,ami a mindennapi élethez szükséges. Az ügyes-bajos dolgait el tudja intézni az ember (minden hivatal megtalálható), emellett bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák. Nagy kereskedelmi láncok üzletei, kisebb boltok, kereskedések, sok embert foglalkoztató üzemek, gyárak. Itt található a környék legnagyobb kórháza, mely több száz ágyas, ahol szintén sok munkalehetőség van. A mindennapi élet velejárója, hogy pihenési, szórakozási lehetőség is adott, mivel helyben és a közeli Berekfürdőn is gyógyfürdő működik. Nívós szállás lehetőségek is adottak, mely a város idegenforgalmát igen jó ütemben emeli.

Ezen a dinamikusan fejlődő településen ajánlok megvételre egy 180 négyzetméteres vendéglőt, mely nagy forgalmú helyen, a város frekventált részén található. Az épület 1916-ban, kis téglából épült, 1.5 méter mély tégla alapozással, szigetelve. A külső falak vastagsága 60 cm és a tégla a külső homlokzaton megjelenik vakolás nélkül. A belmagasság 390 cm, a födém borított fa, vakolva, tetőszerkezet fa, szalagcserép borítással, mely 2 éve lett teljesen rendbe téve.
Az épület egy része alatt téglából kirakott, boltíves pince található, mely közel 100 négyzetméteres. Az üzemeltetés pár éve szünetel, de az újranyitással a vendégkör azonnal kialakul.
Az udvarban egy nagyon hangulatos, lugasos kialakítású, 90 négyzetméteres fogyasztó terasz van.


Az épület jelenlegi kialakítása vendéglő, de maga az ingatlan egyéb más tevékenységre is alkalmas. Kialakítható benne 3 lakás, mint társas ház, vagy több generációs lakás, vagy iroda, bemutató terem, szállás, vagy egyéb más olyan tevékenység, ami egy ekkora alapterületre befér. Itt csak a fantázia szab határt!

Ajánlom mind azok figyelmébe, akik valami hasonló dologba szeretnék befektetni a pénzüket és mind ezt rövid időn belül egy megtérülő, kamatozó vállalkozásban képzelik el. Nos erre alkalmas ez a megjelenésében igen impozáns épület!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, vagy kérése, kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban forduljon
hozzám bizalommal!
Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!
tiszatoregio befektetés pihenés vendeglatas karcag gyogyfurdo lakas
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Otthon Centrum / Tisza-tó) összes hirdetéséhez
Csendes Gyula
Otthon Centrum / Tisza-tó