Bezárás

Karancskeszi, Fő út 25.

Eladó családi ház
Alapterület 472 m²
Telekterület 8 270 m²
Szobák száma 9
Ár 120 millió Ft
  • Térkép
Balasi Ágnes
06 20 415 ···
Balasi Ágnes
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás utcai
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
A nógrád megyei Karancskeszin kínáljuk eladásra az 1796-ban épült, a kor stílusjegyeit őrző, a mai kor műszaki követelményeinek megfelelően újjáépített Záhorszky-Prónay kúriát. A házat a Záhorszky család építtette 1796-ban a késő barokk stílusában, majd 1830-ban a Prónay család építtette át klasszicista elemekkel kiegészítve.

Az ingatlan teljes körű felújítása 10 éve fejeződött be a Műemlékvédelmi Hatóság folyamatos jelenléte mellett és a tulajdonos gondosságának, törődésének, a régi értékek megmentése iránti elkötelezettségének köszönhetően jelenleg is szép állapotban van. Az épület műemléki védelem alatt áll.

A főútról szépen megépített kocsibehajtón, gondozott kerten jutunk el a tornácos házig, melyben 4 különálló lakrész található. A felújítás során a tulajdonos beépítette a tetőteret, mellyel az ingatlan alapterületét duplájára növelte.

Belső elrendezésének és kialakításának köszönhetően a ház belső terei a földszinten és az emeleten is tágasak és világosak. A földszinten 5 szoba, 2 fürdőszoba, nagy konyha, kamra és tágas előtér található. Innen vezet fel a fal mellett kétoldalt felfutó lépcső a felső szint fogadóterébe, társalgójába.

A tetőtérben 2 egyforma alaprajzú, kétszobás apartmant alakított ki a tulajdonos, melyek egymás tükörképei és saját zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel rendelkeznek.

A felújítás során a házba minden közmű bevezetésre került, a fűtésről és meleg vízről kombinált cirkó gondoskodik. A képeken látható bútorok a vételár részét képezik.

Az újragondolt belső térnek köszönhetően az ingatlan befektetésre kiválóan alkalmas. Csodálatos helyszínéül szolgálhat baráti összejöveteleknek, csapatépítő programoknak, fogadásoknak és nyugodt, kényelmes szálláslehetőség a környéket felfedezni, a város zajától elvonulni vágyó embereknek, mivel tágas szobáiban akár 20 személy is kényelmesen elfér.

A házhoz borospince és garázs tartozik, melyben 3 autó parkolása biztosított. A kert locsolása automata öntözőberendezéssel biztosított. Az ingatlant 23593 nm-es erdő öleli körül, mely az árban benne foglaltatik.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 415 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?