Káptalantóti, Veszprém megye

Eladó egyéb vendéglátó egység
Káptalantóti, Veszprém megye
Alapterület
214 m²
Azonosító: 32197468
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!) összes hirdetéséhez
Bolla Róbert
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
van

Leírás

Vidékre költözők, vendéglátásban gondolkodók számára AZ álom befektetés

KIEMELT MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

Sokan vágynak erre a lehetőségre: rentábilis befektetés, saját álmok megvalósítása, vidékre költözés, biztos, folyamatos bevétel és munka az egész családnak. Mindez az ország egyik legszebb helyén, tanúhegyek ölelésében, a Balaton-felvidéken, Káptalantótiban, ahol nem mást, mint a legkedveltebb, legforgalmasabb, leghangulatosabb kézműves-termelői piac, a Káli-medecében található Liliomkert pulzáló részét kínáljuk eladásra, vendégházakkal, kávézóval, vendégkörrel.

Páratlan lehetőség, szárnyalhat a fantázia!

A Káptalantóti Kemencésház és Piac keresi új, felelős, gondos tulajdonosát, aki továbbvinné az üzletet: 2 vendégházban 5 szoba, mind saját fürdőszobával, 2 közülük konyhával is rendelkezik. A szobáztatás mellett egész évben folyamatos bevételt jelent a piac részeként üzemelő mintegy 30 standhely bérbeadása éves szerződésekkel, továbbá a minden vasárnap nyüzsgő kávézó, fedett és nyitott teraszával, az isteni langallót sütő kemencék, háttérkonyha, mosdók, teljes felszereléssel és a berendezés nagy részével.

A telek 1540 nm, a két ház nettó alapterülete 128.4 nm, mindkettő tetőtere beépített. A hozzáépítések (fedett, zárt terasz, 2 raktár, 4 tároló) alapterülete 264.6 nm.

A telekről és a házakból a tanúhegyek panorámájában gyönyörködhetünk.

Az ingatlan főbb jellemzői:
- Az ingatlan belterületi, aszfaltos úton megközelíthető.
- A nagyobb vendégházban a földszinten és az emeleten 2-2 szoba található, emeletenként 1-1 tusolós és 1-1 kádas fürdőszobával. Az egyik földszinti szobához egy tágas konyha is tartozik.
- A kisebb ház földszintjén egy konyha-étkező-nappali található, illetve 2 mosdó, az emeleten lakószoba és tusolós fürdőszoba.
- Az ingatlan összközműves, a fűtésről egy gázcirkó gondoskodik, valamint 6 klímaberendezés került beépítésre, vagyis minden lakrész felszerelt.
- A házak új építésűek, tégla falazásúak, belülről bontott tégla és faberakásokkal díszitettek, hogy hűen visszaadják a vidéki hangulatot.
- Vintage stílus jellemzi a kávézó és piactér hangulatát, egy elegánsabb rusztikus stílus, modern Shabby Chic a házak enteriőrjét.
- Fedett és nyitott terasszal, háttér konyhával, 6 mosdóval, tároló és raktár helyiségekkel rendelkezik - minden adott a professzionális vidéki vendéglátáshoz, a piaci működéshez.
- A piaci infrastruktúrához tartozik a standokhoz történt víz-villany kiállás, kamerákkal való felszereltség, és egy bejáratott ügyfél- és vendégkör.
- A telek és a kávézó terasza alkalmas rendezvények lebonyolítására is, színpadi dobogóval, kültéri fűtőtestekkel télen-nyáron hangulatos, autentikus rendezvényeknek adhat otthont.

A Balaton, a Káli-medence falvai, a picészetek és gasztro élmények, kirándulóhelyek, mind karnyújtásra vannak, a vendégkör, a forgalom és az elégedettség garantált.

A Liliomkert, így annak szerves része, a Káptalantóti Kemencésház és Piac is egy intézmény, nincs hozzá hasonlítható az országban semmi.

Ha szeretné továbbvinni a termelői piacok úttörőinek szenvedélyét és sikerét, itt a lehetőség, éljen vele!
Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését vagy kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!) összes hirdetéséhez
Bolla Róbert
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!