Kaposvár, Fő utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Kaposvár, Fő utca
Ár
23 millió Ft
Alapterület
50 m²
Azonosító: 32597113
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Emelet
földszint
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
15 E Ft/hó

Leírás

Belvárosban a sétáló utcában a legfrekventáltabb üzletsoron eladó egy három szintes összesen 50 nm-es alapterületű üzlethelyiség teljes berendezéssel,egyedi készítésű üveges vitrines bútorzattal,kiszolgáló pulttal valamint egy teremgarázs beállóhellyel.
Az üzlethelyiség magas üveges porálajtókkal,ablakokkal van ellátva ezáltal jó benapozottságot,természetes fényellátást valamint az értékesítésre kínált árucikkek láthatóségát is kitűnően biztosítja.
Az utcáról belépve egy tágas jól felszerelt eladói térbe lépünk ahol a fa az üveg és a tükör anyagok harmónikus és rendkívül igényes munkával készített öszhangja fogadja a vásárlót,praktikus vitrines és fiókos szekrényekkel,polcokkal,tároló fiókokkal.
A földszintről egy kényelmes kialakítású lépcsőn jutunk az üzlet alsó jobbára tárolásra,raktározásra kialakított helyiségébe.Ez a szint is mint a fogadó és az emeleti szint azonos alapterületű található itt egy wc kézmosóval illetve köben a fal mellett polcrendszer lett kialakítva.
A felső szint jelenlegi kialakítását tekintve hasonló módon mint a fogadószinten eladói térnek lett kialakítva,itt is található egy mellékhelyiség amely igény szerint a már meglévő mellékhelyiség mellett akár egy tusólóvá alakítható át.
Az üzlet klimatizált egyedi gáz cirkó fűtésrendszer biztosítja a meleget.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel