Bezárás

Kaposvár, Somogy megye

Eladó telephely
Alapterület 1 300 m²
Telekterület 30 000 m²
Ár 55 millió Ft
  • Térkép
Esküdt Ingatlan
06 30 600 ···
Esküdt Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó telephely

KAPOSVÁR vonzáskörzetében, 3 ha bekerített területen telephely eladó 2 db ásványvízkúttal!

Az üzem főútvonalak közelében, a leendő M 9-es autópálya nyomvonalától mindössze pár kilométerre, szép környezetben található.

3 hektáros területen két csarnokot találunk. A nagyobbik csarnok össz. 950 m2 (tetőtérrel a duplája), a kisebbik 350 m2. A főépület közvetlen közelében található a 2 db ásványvízkút. A kutak egyike bevizsgált, törzskönyvezett, minden vízjogi engedéllyel rendelkezik. A második kutat 3 éve fúratták, tulajdonosa még nem kérte meg a vízjogi engedélyeket. A víz kiváló minőségű, 80 méter mélyről tör fel, 12 C° - fokosan, össz. oldott ásványvíztartalma 630 mg/l. Jelenleg minimális kapacitással történik a víz kivétele.
A főépületben találjuk az új vízkezelő berendezéseket (vastalanító illetve szénszűrő gépek). A csarnok hátsó részében találjuk a szódás üzemet, itt jelenleg két töltő gép dolgozik. Itt folyik a szóda töltése, illetve gépkocsival történő házhoz szállítása. A csarnok tetőterében raktározási lehetőség van. A szóda szállításhoz több tízezer új palack van készleten. Az ingatlannak saját gázellátása, CO tartálya van.

Az ingatlanban rengeteg fejlesztési, évente pályázati lehetőség van.

Az ingatlan egyeztetett időpontban a hét bármely napján megtekinthető. Igény szerint az adásvétel teljes lebonyolításában segíteni tudunk.

Ha további információkra lenne szüksége, esetleg megtekintené az ingatlant, kérem vegye fel velem a kapcsolatot:

Üdvözlettel:

Esküdt Roland

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 600 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?