Kaposvár, Kecelhegy

Eladó tanya
Kaposvár, Kecelhegy
Ár
31,5 millió Ft
Alapterület
95 m²
Telekterület
6402 m²
Szobák
5 + 1 fél
Azonosító: 32603952
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata) összes hirdetéséhez
Büki Károly
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
cserépkályha
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Eladásra kínálok Kaposvár külterületén egy téglaépítésű, 95nm-es családi házat. A kétszintes családi házat olyanok figyelmébe ajánlom, akik kétgenerációs házat keresnek, mivel az épület alsó és felső része is külön lakásként, illetve külön bejárással vannak ellátva. Azok figyelmébe is ajánlom ezt a remek ajánlatot, akik befektetés, vagy földművelés szempontjából keresnek megfelelő ingatlant, mivel a telekméret elképesztően hatalmas, összesen 6402 nm-es területet foglal magába. Ez három telekrészből áll, ami természetesen egymás mellett helyezkedik el, de így arra is alkalmas akár, hogy 2 telket értékesíthessen, ha nincs szüksége ekkora méretű telekre. Mondanom sem kell, hogy mennyi lehetőség rejlik egy ekkora területen. Meg lehet valósítani a teljes önellátást, állatokat lehet tartani, konyhakertet művelni és gyümölcsöst kialakítani. Ha jó üzleti érzékkel van megáldva, akkor ezen a hatalmas telken megvalósíthat olyan vállalkozást, amiből fenn tudja tartani magát és szeretteit. A hatalmas udvar már most is rengeteg fának ad helyet, így nagyon jó választás lehet a gyümölcsös gazdálkodásra is.
A kilátás fantasztikus, mivel az udvar hátsó része a szarkavári erdőre tekint.
A ház alsó részén található két szoba, fürdő, WC, konyha és tároló. Felső részén pedig három szoba, fürdő, külön WC, és konyha áll rendelkezésre.
A ház alsó felén egy műhely, valamint egy külön kiépített pince is található. A telken található több melléképület is, viszont ezek épületek erősen felújítandó állapotban vannak, ezért javasolható az újraépítésük is.
A ház fűtését egy fatüzelésű kályha biztosítja. A ház 1979 ben épült, viszont 2019-ben történt egy felújítás, amit leginkább a festésre és az alsó szinti konyhára lehet érteni. A műhelyben található ipari áram is, ami hatalmas lehetőséget nyújt a nagyfeszültségű gépek áramellátásában.
Amennyiben Ön is annyi lehetőséget lát ezen a hatalmas területen, mint én, ne késlekedjen. Hívjon bizalommal, és segítek Önnek megvalósítani a megálmodott terveit!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata) összes hirdetéséhez
Büki Károly
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata