Kaposvár, Gróf Apponyi Albert utca 25.

Eladó családi ház
Kaposvár, Gróf Apponyi Albert utca 25.
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
65 millió Ft185,7 millió €
Alapterület
160 m²
Telekterület
1520 m²
Szobák
3
Azonosító: 31942970
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
AA+
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gázkazán, gáz (cirko)
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
utcai
Tetőtér
beépíthető
Pince
van
Parkolás
önálló garázs

Leírás

Kaposvár frekventált övezetében, a belvárosban, közvetlen a Kaposvári Ügyészség új épületével szemben száraz kapu bejárattal elválasztott, polgári stílusú, különálló, 2005-ben teljesen felújított, összkomfortos, alápincézett, téglaépület ,falazata szigetelt, 1520 m2-es telken ELADÓ. Az épület alapozása tömör tégla utólagos szigeteléssel, borított gerendás fafödémmel, a héjazat TONDACH cserépfedés, az épületek homlokzata pasztellszínű homlokzatfestés, műkő lábazattal, burkolatok a szobában parketta, egyéb helyiségekben kerámialap, a vizes helyiségek csempézettek. A szárazkapú padlástere csapott falazat nélkül is beépíthető, az átlagosnál magasabb teret foglal magába.
Az épületben az épületgépészet teljes rendszere felújításra került, fűtését és a meleg vizet turbó gázkazán, egyéb fűtés megoldásához a kiépített kémények is biztosíthatják a kiegészítő fűtést.
•A földszintű 1. lakás helyiségei: szélfogó, előtér, étkező-konyha, kamra,fürdő, tároló, nappali, 2 szoba
( 160 m²). Az épület alápincézett (18,61 m²), az épület északi oldalához hozzáépített gépkocsi tároló ( 38 m²)
A területen lévő 2 db.önálló lakóházat száraz kapu bejárat választja el, (39,11m²), amely térkővel van lerakva. Az értékesítésre kerülő épület műszaki állaga stabil, padlástere beépíthető.
•Tájolása: Ideális, észak-dél fekvésű, Déli szobákkal. A parkosított udvarban a nap bármely szakában találunk olyan helyet, ami benapozott. •Biztonságos: a ház riasztóval és mozgásérzékelővel (kertben, házban) ill. kaputelefon és elektromos kapuzárral ellátott. •Rendkívül alacsony a rezsi, ami a jó szigetelésnek köszönhető. A lakás klímával felszerelt. Az egy helyrajzi számon nyilvántartott épületek társasházzá történő átminősítésével az ingatlan megosztható.
500 méteren belül alapvetően Kaposvár minden fontos szolgáltatói és közintézménye elérhető. Közvetlen közelben található a „nagy”piac, a vasútállomás és az új busz pályaudvar.
A telek: Társasház alapítására is alkalmas ingatlanon a felépítmények a telek déli részén, Dr. Apponyi Albert utca felőli bejárattal került beépítésre. A telek középső és az észak felőli része füvesített, ízlésesen parkosított terület, további beépítésre ad lehetőséget. Alkalmas gépkocsi parkoló kialakítására is. Korábban tervezett beépítéshez tervrajzok állnak a rendelkezésre. A telek megosztható.
Az ingatlan előnye: A belváros területén helyezkedik el, csendes, nyugodt környezetet biztosít, több funkció ellátására is alkalmas épületekkel rendelkezik. Alkalmas irodák, orvosi rendelő kialakítására is. Vállalkozók részére előnyös a telek további beépítési lehetősége.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély