Kaposvár, Guba Sándor utca

Eladó ipari terület
Kaposvár, Guba Sándor utca
Telekterület
9096 m²
Közvetítői azonosító: COM KAPOS_GUBA_T
Azonosító: 31431524
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ipari terület

Kilátás
nincs megadva
Villany
nincs megadva
Víz
nincs megadva
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Az ingatlan Kaposvár belterületén, a város északi részén, ipari környezetben található, a 61-es főút és a 610-es főút közötti területen.

Az ingatlan környezete vegyes beépítésű és hasznosítású. A Dr. Guba Sándor utca mentén ipari és mezőgazdasági hasznosítás a jellemző, itt kisebb telephelyek, vízmű, elektromos állomás, illetve kereskedelmi egységek találhatók.


A környék kommunális és infrastrukturális ellátottsága teljes.Közművek közül minden vonalas közmű elérhető, úgy, mint víz, villany, gáz, szennyvíz hálózat, illetve csapadékvíz elvezetés, tűzivíz és közvilágítás egyaránt.


A telken 2 felépítmény található: egy valamikori üzemi épület, amely azonban évek óta használaton kívüli állapotban van, valamint egy fedett-nyitott tároló. Az ingatlanok és az üzemépület vélhetőleg a szomszédos, nagyobb méretű telephelyről került leválasztásra, eredetileg vélhetőleg melléképület lehetett, így műszaki tartalma is ennek megfelelő volt.

Az üzemi épület valószínűleg az 1960-as években épült, acélváz szerkezettel. Az épület földszintes kialakítású. Az épület eredetileg vélhetőleg hidegraktár, vagy felvonulási épület funkcióval épült.


Telek terület:
9096 nm

Felépítmény terület:
393 nm


Eladási ár: 45.000.000 HUF + ÁFA


Érdeklődése vagy bármilyen kérdése esetén kérjük keresse bizalommal Boros Róbert kollégánkat a fenti elérhetőségen!