Bezárás

Kaposvár, Deseda utca

Eladó különleges terület
Tegyen árajánlatot
Telekterület 10 776 m²
Ár 0 millió Ft
  • Térkép
Bús Tímea
06 30 368 ···
DBI Ingatlanhasznosító Kft.
Üzenetet küldök

Eladó különleges terület

Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Eladó, Kaposvár, Deseda-tónál egy 10776 m2-es erdős rész, a Sporttelepen

Teljes egészében megújul a Kaposvár közelében található Deseda-tó környéke. A sok elemből álló fejlesztést TOP-os forrásokból és a Modern Városok program támogatásaiból valósítják meg. A beruházások zöme nyár végéig elkészül. A legnagyobb, 2,4 milliárd forintos eleme a kemping újjáépítése lesz, amely minőségi szálláshely-fejlesztésről is szól, és a tervek szerint 2020-ig valósul meg.


Az elmúlt három évben 700 millió forintot fordítottak a Deseda-tó környékének fejlesztésére. Az új, 3 milliárd forintos csomagban szerepel útfejlesztés, vizesblokképítés és -felújítás, valamint kikötők, öltözők, pihenőstégek, napozóhelyek és vízi játszótér létesítése. Az érintett vállalkozókkal együtt felújítják a büfésort, és őszig kikotorják a tavat. Az útfejlesztések részeként két új híd, a helyi arborétum legmagasabb pontján pedig kilátó épül.
A korábbi fejlesztések révén létesült már egy kilátó, kialakították a tó körüli kerékpárutat. Felépült a Fekete István Látogatóközpont és a hozzá kapcsolódó madármegfigyelő, a szitakötőház, a teknősles és a madárkifutó. Csónak- és hajókikötő, vízi játszótér is készült, valamint ökoturisztikai gyalogút létesült 14 kilométer hosszúságban.

A vételi ár további egyeztetések tárgyát képezi!

Tekintse meg további ingatlan kínálatunkat cégünk honlapján.

DBI Ingatlanhasznosító Kft. weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 368 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?