Kapolcs, Veszprém megye

Eladó szálloda, hotel, panzió
Kapolcs, Veszprém megye
Alapterület
380 m²
Közvetítői azonosító: COM N3946/1
Azonosító: 31364011
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Referens összes hirdetése
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Kapolcson Eger-patak partján, a felújítás alatt álló Mezriczky-malom eladó.
Hat helyrajzi számon, összesen 1,25 hektár összterület tartozik a malomhoz. A területen 7 forrás fakad és az Eger-patak szeli át a területet. A patakon egy 1900-as évek elején épült kőhíd vezet át.
A malom látványtervét és belső terveit mellékletben láthatják. Étteremként üzemelt és ipari konyhával rendelkezik. Földszinten 120 m2-es, emeletén 110 m2-es. A pince 50 m2-es. Az épületen kívülről grafitos hőszigetelés (10 cm vastag), tört fehér Dryvit szigetelés van. Az ingatlanon teljes héjazatcsere történt. Terméspala héjazatot kapott, dekoratív szürke színben. Nyílászárók a malomrészben új, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. A tetőablakok cseréje megtörtént. A fafödémet részben monolit vasbeton födémmel kiváltották vagy cserélték. Az emeleten a víz és a csatornarendszert új rendszert alakítottak ki (4 db fürdőszoba). A lépcsőszerkezet tervei elkészültek, a legyártása folyamatban.
A területen van még egy különálló gazdasági épület, ahol víz és villany van és emésztőrendszer működik. Az épület földszintje kb. 60 m2 alapterületű, tetőterében kb. 40 m2-es apartman került kialakításra. Az épület mellett fedett kemence került kialakításra. Jó állapotú épület.
A területen található egy vizesblokk (3 férfi -3 női WC-vel, kézmosóval).
A domboldalban van egy kb. 100 éves boltíves pince, melynek alapterülete kb. 10 m2. Falazatát kőből rakták. Nagyon hangulatos.
Van a telken egy kerekes kút, ami 6 méter mély, működő, ívó vizes, az 1920-as években épült.
A volt szabadtéri színház, mozi kőből épült öltözője a telek D-i oldalán áll, ahol villany, víz, emésztő van. Ennek alapterülete: kb. 30 m2. A nézőtér felújításra szoruló, de a kialakításával és felújítás után kiválóan alkalmas lehet szabadtéri rendezvények bonyolítására.
Ettől a létesítménytől Ny-ra van egy nagy méretű sík terület, ami 8-10 mobilház telepítésére kiválóan alkalmas. Itt igény esetén egy medence és szauna ház is kialakítható.
A terület ÉNY-i részén úgynevezett malom szigeten, amit az Eger-patak és a malom árok körbeölel, található egy 600 m2-es fémvázas, 1db ponyvasátor. A sátor kiválóan alkalmas rendezvények szervezésére, szükség esetén akár raktározásra.
Az ingatlan 125 millió Ft-os irányára (az Eladónak nincs Áfa kötelezettsége) a fentieket és a berendezéseket is tartalmazza.
Az ingatlan kiválóan alkalmas hangulatával, falusi turizmus, vendégház, panzió, étterem, rendezvények teljes körű lebonyolítására, beleértve a nagy létszámú esküvők rendezésére. A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti honlapunkon. N3946/1
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Referens összes hirdetése
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Iroda összes hirdetése