Kalocsa, Szentháromság tér

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 1 891 m²
Ár 450 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 525 ···
Feurdeán Zsuzsa
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Magyarország és Európa egyik legszebb barokk főterén, Kalocsán 3405 m2 alapterületen elhelyezkedő copf stílusú, a XVIII. század végén épült, 1891 m2 nettó alapterületű, a főhomlokzati oldalon három szintes, míg a hátsó udvaron lévő egy szintes műemlék épület eladó. A főhomlokzati és a hátsó épület építészetileg egy 300 m2-es parkosított díszudvart fog közre, két oldalt az épület stílusával megegyező, kovácsoltvas kapus kerítéssel.
Az ingatlan utoljára szállodaként működött, melyet-ben építettek át, újítottak fel. A földszinten üzlethelyiségek, közösségi termek, étterem, kávézó, az emeleten 27 szoba + 1 lakosztály, a pinceszinten wellnessrészleg és pihenőhelyiségek találhatóak Az udvart a hátsó oldalon lezáró egy szintes részben 4 szoba, 1 apartman, 2 különterem, irodák és kiszolgáló helyiségek kerültek kialakításra.
Az ingatlan hasznosíthatósági szempontból abszolút több célú, mivel az ország jelenleg egyik legnagyobb költségvetéssel finanszírozott, felújítás alatt álló műemléki együttese, a Kalocsai Érseki Palota, Székesegyház és Érseki Múzeum, illetve az ezeket építészeti szempontból összekötő tér szerves, harmonikus részét képezi, ezáltal a felsorolt műemlék épületek épületegyütteséhez tartozik, mely pillanatnyilag nem üzemel, fél éve lezárt állapotban, használaton kívül van.
A 2017-től hatályos TAO tv. értelmében az ingatlan bekerülési és/vagy beruházási értékének kétszerese csökkenti az adózás előtti eredményt. Kapcsolt vállalkozásban is, valamint az aktuális adóév és az azt követő 5 év bármelyikében is érvényesíthető.
Kizárólag komoly érdeklődők jelentkezését várjuk a megadott telefonszámon!
További aktuális eladó/kiadó ingatlanjainkat az ImmoCorp Kft. oldalán tekinthetik meg.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Feurdeán Zsuzsa
A referens összes hirdetése
06 30 525 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?