Bezárás

Kalocsa, Szentháromság tér 3.

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Videó elérhető
Alapterület 1 891 m²
Ár 450 millió Ft
  • Térkép
Csorba Dániel
06 20 776 ···
Csorba Dániel
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Magyarország egyik legszebb barokk főterén, a kalocsai Szentháromság téren eladó, egy 1775-ben épült épületegyüttes, amely 160 évig a kalocsai érsekséghez tartozott, majd az elmúlt 30 évben wellness hotelként funkcionált. Az 1891 m2-es ingatlan, jelenleg 27 lakosztállyal, egy gőzkabinokkal, jakuzzival és medencével ellátott wellnessrészleggel rendelkezik. A főépület mögött 4 apartmannal rendelkező épület található, valamint egy méretes közösségi tér, ami akár bálteremnek, vagy étkezőnek is tökéletes.

Az ingatlan jó lokációjának köszönhetően több hasznosításra is alkalmas, akár továbbra is hotelként, vagy idősekotthonaként.

A barokk főtér jelenleg teljes megújuláson megy keresztül, aminek során új burkolatot kapott, ennek köszönhetően, emeli a téren elhelyezkedő épületek nívóját, legyen szó a főszékesegyházról, az érseki palotáról, vagy az eladás tárgyát képező ingatlanról.

FONTOS eleme a megvételnek, hogy a 2017-es TAO törvény értelmében az ingatlan bekerülési és/vagy beruházási értékének a duplájával csökkenthető az adózás előtti eredmény. Ez kapcsolt vállalkozásban is, valamint az aktuális adóév és az azt követő 5 év bármelyikében is érvényesíthető, így ebbe az ingatlanba befektetni duplán megéri.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 776 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?