Kakucs, Pest megye

Eladó lakóövezeti telek
Kakucs, Pest megye
Ár
13 millió Ft
Telekterület
1608 m²
Közvetítői azonosító: COM TK035341
Azonosító: 32522328
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
utcában
Víz
van
Gáz
telken belül
Csatorna
van

Leírás

Kakucs központjától pár perces sétányira eladó belterületi építési telek! A területén 2018. novemberi fennmaradási és továbbépítési tervvel megkezdődött a családi ház építése (93 m3 + terasz). A képen látható állapotban eladó! Beton alapzaton 90 cm mélyen és 50 cm szélességben történt az alap kiépítése. Falak új Porotherm téglából kerülnek kialakításra. A telken belül víz, csatorna, gáz bevezetésre került, a megkezdett ház falain belül már a víz és csatorna kiállások is megvannak, azonban vízóra és gázóra még nincs. Villany az utcából bevezethető.A ház mellett egy könnyűszerkezetes tároló/garázs is található 14 m2 és egy kinti mosdóhelyiség.
Minden pár perces sétányira található: ABC, Polgármesteri Hivatal, Általános iskola, Pékség, Posta,
Közlekedés: Buszmegálló 200 m-re az ingatlantól 20Volánbusszal Budapest Népliget állomáshoz közvetlen járat 30 percenként, valamint a környező településekre Inárcsra, Újhartyánra, Újlengyelbe.
A helyi építési szabályzat szerint LF-2-es övezetbe tartozik , mely oldalhatáron álló, 30% beépíthetőségű, max 6 m magas és 60%-ban zöldterület meghagyása melletti építés engedélyezett.

13000000 Ft

Referencia szám: TK035341
Lépj kapcsolatba a hirdetővel