Kács, Várhegy út

Eladó nyaralótelek
Alapterület 40 m²
Telekterület 4 371 m²
Szobák száma 1
24 000 € 7,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 962 ···
 
Üzenetet küldök

Eladó nyaralótelek

Fűtés nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany van
Víz telken belül
Gáz nincs
Csatorna nincs
Kács Budapesttől 150 km-re a Bükk-hegységben, a Bükki Nemzeti Park területén, 300 méter magasságban található zsákfalu. Autóval a 3. főútról letérve közelíthető meg: Bükkábrány-Tibolddaróc-Kács, kb. 10-15 km. Autóbusszal érkezők a kácsi buszállomástól 3-5 perc alatt tehetik meg az utat az ingatlanig. Az egybefüggő 4.371 nm-es telek több részre oszlik: 1) egy 2.910 nm-es telek a 40 nm-es kőházzal, ásott, kerekeskúttal és egy különálló 16 nm-es faházzal, 2) egy 40 m. hosszú, 510 nm-es bekerített autóút, 3) egy 951 nm-es önálló telek, patakparton; külön helyrajzi számon nyilvántartva.
A nagyobb telken gyümölcsfák, diófák, díszbokrok, fenyves rész található, a kisebb telken kb. 30 darab gyümölcsfa. Az ingatlan kiválóan megfelel nyaralás céljára - s mivel a terület közepén befüvesített üres rész is van - méhészkedésre, juhok, aprójószág tartására is.
A kőház bevakolt parasztház, amelyben egy cserépkályhás szoba, konyha, mellékhelyiség található. Hármas ikerablaka van és új, kb. 6 éves tetőszerkezete, cseréptetővel.
A közvetlen szomszédságban 2 élelmiszerbolt, cukrászda, kávézó, italbolt biztosítja az ellátást.
Remek kirándulóhelyek vannak a környéken: Szurdokvölgy 3 km, Kőhodály 3 km, Zsendice-lyuk - barlang - 3 km, Farkaskő 3 km, Várhegy 1,5 km, erdők 2 km. Egy ritka orchideafajta, a kosbor gazdag lelőhelye gyönyörködteti a szemet.
A fürdőzés is könnyen megoldható: Bogács (15 km), strand Mezőkövesden (25 km), uszoda Egerben (40 km), Egerszaló - Demjén gyógyforrás: fürdés télen-nyáron "kőmedencében", bencés apátok kolostora a fürdő területén.
Egyéb szabadidős lehetőségek a közelben: lovaglás, lovarda, kocsikázás. sétarepülés, horgászás Mályi-tó (30 km).

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 30 962 ···
 
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?