Bezárás

Jászdózsa, Pipa utca 7.

Eladó családi ház
Alapterület 75 m²
Telekterület 910 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
06 20 387 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés cserépkályha
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló
Eladó a Jászok földjén, egy nyugodt, csöndes vidéken, Jászdózsán, a Tarna-holtág mellett, vályogtéglából az 1870-80-as években épült, teljesen felújított parasztház, amely családi háznak illetve nyaralónak is tökéletesen alkalmas.
A település Budapesttől 75 km-re, a környék központjának számító Jászberénytől 15 km-re található, ahol több ipari park, ipari létesítmény jelenthet munkalehetőséget. Autópálya kapcsolódási lehetőség 20 km-re található. A környék kedvelt turisztikai célpont a közelben ( 15 km-en belül ) található gyógyfürdők, strandok miatt. A Tisza-tó is mindössze 1 óra autózással elérhető. A faluban óvoda, iskola, orvosi és fogorvosi rendelő, gyógyszertár, posta illetve egy szociális otthon is működik, melyek 10 perces sétával megközelíthetőek.Vásárlási lehetőségként a falu több bolttal is ellátott.Mivel a község elhelyezkedése távol esik a főutaktól, ezért a forgalom is csekély. Nagyszerű lehetőség van a pihenésre, kikapcsolódásra. Ha nyugalomra, csöndre vágyik, itt igazán megtapasztalhatja. Az ingatlan 50 méterre a Tarna-holtágtól illetve 500 méterre az élő Tarna folyótól található, mely vizeket a helyi horgászegyesület kiválóan kezeli, karbantartja, azokban intenzív haltelepítést végez.
Az ingatlan tehermentes. Az épület generál felújításon esett át, ezen belül az elektromos, vízvezeték és csatorna hálózat cseréje is megtörtént. Az eredeti nyílászárók is felújításra kerültek, a ház autentikus jellegének megőrzése miatt. A ház fűtése kandallóval, kályhával megoldott. A kémények újrarakott, kifogástalan állapotban vannak. A WC és fürdő egy helyiségben került kialakításra, zuhanyzóval. Az épülethez tartozik egy külön bejárattal és külön kályhás fűtéssel rendelkező szoba, konyha. Található még egy 3x3 méteres melléképület, mely a tűzifa, kerti gépek, szerszámok tárolására alkalmas. A telek két hrsz. számmal rendelkezik, a hátsó rész - 400 m2 - leválasztható , külön utcára, külön kapuval. A telken gépkocsibeálló, egy fúrt és egy ásott kút is van. Az utca és az egész falu rendezett, kedves, segítőkész, jóravaló, egymásra odafigyelő emberek lakják. Ingatlanközvetítők segítségét semmilyen formában nem szeretném igénybe venni.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 387 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk